Ana sayfa Sosyal Medya Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı ile birlikte bir başka sürpriz projede!

Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı ile birlikte bir başka sürpriz projede!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterini oynayan Merve Dizdar, son dönemin çok konuşulan isimlerinden birisi oldu. Dizdar, tiyatro ile başladığı meslek hayatında sinema filmleri ve dizilerle devam ediyor.

Pek çok dizide yer almasına karşılık, Masumlar Apartmanı’nda oynadığı rolle ön plana çıkan Dizdar, dizinin çok konuşulan, oyunculuğuyla övgü alan isimlerinin başında geliyor.

Merve Dizdar’ın dizideki performansı, her hafta diziyi takip edenlerin dilinden düşmüyor. Sosyal medyada da çok konuşulan Gülben sahneleri ile birlikte Dizdar’ın ismi de gündemden düşmüyor.

Merve Dizdar’ın, dizi çekimlerinin yanı sıra bir başka projesinin daha olduğu da yaptığı bir instagram paylaşımı ile ortaya çıktı.

Oyuncunun ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan ile fotoğrafı, yeni bir filmde rol aldığını da ortaya koydu. Cannes Film Festivali’nde Kış Uykusu filmi ile ödül alan yönetmen Nuri Bilge Ceylan ile poz veren Dizdar ile birlikte Deniz Celiloğlu’nun da projede yer aldığı fotoğraflardan anlaşılıyor.

Filmin ismi, Kuru Otlar Üstüne. 2022 yılında izleyici ile buluşacak olan filmde Deniz Celiloğlu, Merve Dizdar ve Musab Ekici rol alıyor. Arte France Cinéma’nın ortak yapımcısı olduğu filmin çekimlerinin başladığı da sosyal medyadaki fotoğraflarla ortaya çıkmış oldu…

Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı ile birlikte bir başka sürpriz projede! 8

Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı ile birlikte bir başka sürpriz projede! 9