Ana sayfa Sosyal Medya Yapımcılar da duyar belki! Nurgül Yeşilçay öyle bir şey söyledi ki izleyicilere tercüman oldu!

Yapımcılar da duyar belki! Nurgül Yeşilçay öyle bir şey söyledi ki izleyicilere tercüman oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay, şu sıralar Fox TV’nin Kefaret dizisinde Mert Fırat ve Yurdaer Okur ile rol alıyor. Yine bir dram dizisiyle ekranda olan Yeşilçay, oyunculuğu ile izleyicilerden beğeni topluyor. Kızı kaybolan ve yıllar sonra ona kavuşan ama binbir dertle uğraşan Zeynep rolüyle her hafta ekran başında yürek yakıyor.

Yeşilçay, bu diziden önce de Gülperi dizisinde yine ağır dram yüklü bir hikayenin kahramanıydı. Ondan önce Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Paramparça gibi dizilerde de yine belli bir ağırlığı olan, dramatik yanlarıyla zorlu karakterlere hayat vermişti.

İkinci Bahar dizisi ile tanınan ve 1998 yılından beri tanınan Nurgül Yeşilçay, kariyerine pek çok proje sığdırdı. Ancak son yıllarda izleyici onu sürekli ekranda dram dizilerinde görmeye başladı.

Yeşilçay’ın instagram sayfasını takip edenler, ne kadar eğlenceli, enerjik, komik ve esprili bir kişilik olduğunu da biliyor. Rol aldığı Belalı Baldız isimli komedi dizisini izleyenler de ne kadar komik olabileceği hakkında fikir sahibi.

Yapımcılar da duyar belki! Nurgül Yeşilçay öyle bir şey söyledi ki izleyicilere tercüman oldu! 8

Zaten takipçileri de sık sık sosyal medyadan onu sürekli ekranda ağlarken görmekten sıkıldıklarını, bir komedide oynamasını istediklerini söylüyorlar.

Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz günlerde Zorlu PSM’in Youtube kanalında yayınlanan ‘İbrahim Selim İle Bu Gece’ programında kendisi de bu konudaki düşüncesini dile getirdi.

İbrahim Selim’in “22 yıldır çalışıyorsun hala beklediğin bir rol var mı?” sorusuna Yeşilçay, adeta isyan bayrağı açmış bir halde: “Spesipik bir rol yok ama artık ağlamaktan yoruldum. Şu gözüm kendi kendine atıyor falan. Ben artık komedi yapmak istiyorum. Çok sıkıldım. Çok sıkıldım, ağlamak istemiyorum. Ağlayacak da bir şey yok.”

Yapımcılar da duyar belki! Nurgül Yeşilçay öyle bir şey söyledi ki izleyicilere tercüman oldu! 9

İşte oyuncunun bu sözüyle izleyenlerinin de istekleri dile gelmiş oldu. Yeşilçay, kendisinin de artık komedide oynamak istediğini söyleyerek yapımcılara da bir mesaj iletti bir şekilde. Bakalım bu ses duyulacak mı?

Bu arada Nurgül Yeşilçay, Haziran ayında Exxen için çekilen Vahşi Şeyler isimli bir komedi dizisinde oynadı. Henüz yayınlanmayan dizi de merakla bekleniyor. Ancak oyuncunun asıl vurgusu ekrandaki dizilerle ilgiliydi.