Ana sayfa Dizi Haberleri Olağan Şüpheliler setinde görünmez kaza! Oyuncu ağır yaralandı!

Olağan Şüpheliler setinde görünmez kaza! Oyuncu ağır yaralandı!

tarafından zk zk

Çok yakında Türkiye’nin dijital platformu EXXEN’de yayınlanmaya başlayacak olan “Olağan Şüpheliler” dizisinin setinden gelen bir haber herkesi şoke etti! Sette yaşanan bir kazada, dublör olarak oynayan Aylin Akyüz, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı! Konuyla ilgili Sinema TV Sendikası da bir açıklama yaptı.

Yapımcılığını 1441 Productions’un üstlendiği, yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun yaptığı, başrollerini ise; Ceren Moray, Bennu Yıldırımlar, Yasemin Kay Allen, Berk Hakman, Pamir Pekin, Beril Pozam, Feyyaz Gümüş ve Aylin Veziroğlu’nun paylaştığı Olağan Şüpheliler dizisinin setindeki kaza, herkesi çok üzdü.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen’in yeni ve merakla beklenen iddialı projesinin çekimleri sırasında bir trafik kazası sahnesi için dublör olarak Aylin Akyüz sete geldi ve sahne çekimi sırasında önce aracın üstüne sonra da yere düşerek yaralandı.

3 Nisan Cumartesi günü yaşanan olayda beyin kanaması geçirdiği ifade edilen Akyüz’ün durumunun da ciddiyetini koruduğu yapılan açıklamada belirtilmekte.

Konunun adli mercilere de ulaştığı ifade edilirken, Sinema ve Televizyon Sendikası’nın konuyla ilgili yaptığı açıklamayı aşağıda görebilirsiniz…

Olağan Şüpheliler setinde görünmez kaza! Oyuncu ağır yaralandı! 7