Ana sayfa Dizi Haberleri 10 Bin Adım çok konuşulmuştu! Engin Günaydın’ın dizisi Andropoz Netflix için çekiliyor!

10 Bin Adım çok konuşulmuştu! Engin Günaydın’ın dizisi Andropoz Netflix için çekiliyor!

tarafından zk zk

Ünlü Oyuncu Engin Günaydın’ın Devin Özgün Çınar ile birlikte oynadıkları ve aynı zamanda senaryoyu da Çınar’ın yazdığı 10 Bin Adım isimli dizi, Gain platformunun çok konuşulan bir projesi olmuştu. İkilinin birlikte oluşturdukları proje büyük ses getirirken, Engin Günaydın’ın bir başka iddialı projesi ile ilgili gelişmeler de heyecan yaşattı.

Taylan Biraderler olarak bilinen yönetmen kardeşler Durul ve Yağmur Taylan’ın yönetmenliğini üstleneceği iddialı proje ile ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

10 Bin Adım çok konuşulmuştu! Engin Günaydın'ın dizisi Andropoz Netflix için çekiliyor! 8

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre dizi, Netflix için çekilecek. Engin Günaydın’ın 10 Bin Adım’dan sonra bir proje üzerinde daha çalıştığı biliniyordu.

Yine dijital platform için çalıştığı dizinin Netflix’te yayınlanacağı henüz yeni belli oldu. Dizide aynı zamanda başrolde yer alacak olan Engin Günaydın’ın yeni projesinin de çok ses getireceği kulislerde konuşulmakta.

Andropoz isimli dizinin 6 bölüm çekileceği belirtiliyor. Bu arada dizinin çekimlerinin de Marmaris’te yapılması planlanmakta.

Dizide yer alacak iki kadın başrol de belli oldu. Başarılı oyunculukları ile dikkat çeken Derya Karadaş ve Gülçin Santırcıoğlu da dizinin kadrosunda.

10 Bin Adım çok konuşulmuştu! Engin Günaydın'ın dizisi Andropoz Netflix için çekiliyor! 9

Derya Karadaş ve Engin Günaydın, Aile Arasında isimli filmde de birlikte rol almışlardı.