Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz, o kasları kolay yapmadı! Burak Özçivit’in paylaşımına rol arkadaşından Oba göndermesi!

Alp Navruz, o kasları kolay yapmadı! Burak Özçivit’in paylaşımına rol arkadaşından Oba göndermesi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İki ünlü ismin son instagram paylaşımlarına bir göz atalım… İlk sırada Alp Navruz var. Oyuncu, ekranlara en son Fox TV’nin Zümrüdüanka dizisi ile gelmişti. Nevşehir Ürgüp civarında çekilen dizisinin final yapmasıyla İstanbul’a döndü ve yeni projesi için hazırlanmaya başladı.

Ay Yapım imzalı Ada Masalı isimli dizide Ayça Ayşin Turan ile kamera karşısına geçecek olan Alp Navruz, yeni dizisine sıkı çalışıyor!

Oyuncu, çekimleri sırasında fırsat bulamadığı spora ağırlık verdi. Uzun yürüyüşler yapan oyuncu, ayrıca spor salonunda da kaslarını ortaya çıkaracak çalışmalar yapıyor.

Alp Navruz, o kasları kolay yapmadı! Burak Özçivit'in paylaşımına rol arkadaşından Oba göndermesi! 9

Sık sık sosyal medyadan spor yaparken çekilen pozlarını da paylaşıyor oyuncu. Bu çalışmasının meyvesini de almış görünüyor!

Alp Navruz, o kasları kolay yapmadı! Burak Özçivit'in paylaşımına rol arkadaşından Oba göndermesi! 10

Son olarak bir dergiye verdiği pozlarla dikkatleri çekmişti oyuncu. Alp Navruz, dergideki pozlarından birini de instagram hesabından paylaştı. Düğmeleri açık gömleğiyle poz veren oyuncunun kasları da ortaya çıkıyor. Fit vücudu hayranlarının övgüsünü alan oyuncunun, sıkı spor sonucunda geldiği nokta yukarıdaki gibi…

Gelelim Burak Özçivit’e… Oyuncu, atv’deki Kuruluş Osman dizisi ile ekranlarda. Oyunculuğu ile son yılların beğeni toplayan jönlerinden birisi.

Fahriye Evcen ile 2017 yılında evlenen ve oğulları Karan ile mutlu bir aile hayatı olan oyuncu, hayranlarını da üzmüyor ve sık sık instagram’dan paylaşımlar yapıyor.

Burak Özçivit’in bir tatil gününde çekilen pozu ise aşağıda. Oyuncu, beyaz tişörtü ile son derece şık ve karizmatik görünüyor. Fotoğrafına yorum yapanlardan birisi ise kısa süre önce Kuruluş Osman dizisine veda eden Ragıp Savaş.

Özçivit’in paylaşımına yorum yapan Savaş, diziye atıfta bulunarak “Oba ne güzeldir baharda şimdi” diyerek sete olan özlemini de dile getirmiş…

Alp Navruz, o kasları kolay yapmadı! Burak Özçivit'in paylaşımına rol arkadaşından Oba göndermesi! 11