Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Özberk, İlhan Şen ve Burak Yörük’ün yeni dizisine sürpriz bir isim daha katıldı!

Burcu Özberk, İlhan Şen ve Burak Yörük’ün yeni dizisine sürpriz bir isim daha katıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezon sonuna yaklaşırken pek çok dizi finale, kimileri de sezon arasına hazırlanıyor. Ekranın sevilen yapımları, Eylül ayına kadar ara verirken, yaz sezonunda da ekranda yeni ve birbirinden iddialı yapımların yer alması bekleniyor.

Hazırlıkları bir süre önce başlayan dizilerden bir tanesi de Fox TV’nin iddialı bir projesi. Başrollerinde Burcu Özberk, İlhan Şen ve Burak Yörük’ün yer aldığı dizi, Güney Kore dizisi Canning Single Lady uyarlaması.

Umut Kırca’nın yönetmenliğini yapacak diziye son olarak katılan ismi ise Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki haberinde yazdı. Buna göre, son olarak Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde oynayan Zeynep Kankonde de yeni dizinin kadrosunda.

Burcu Özberk, İlhan Şen ve Burak Yörük'ün yeni dizisine sürpriz bir isim daha katıldı! 7

Haziran ayında yayınlanmaya başlayacak olan dizide ayrıca, Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılan Melisa Döngel de yer alıyor. Romantik komedi türündeki dizi

rollerine hayat verecek oyuncular belli oldu. Dizinin kadrosuna usta oyuncu Günay Karacaoğlu’nun ardından Zeynep Kankonde de katıldı.

Haziran ayında ekranda olması beklenen dizinin konusu ise kısaca şöyle: Garsonluk yapan Leyla yaşam standardının değişmesi için geçmişte mühendis Ozan’la mantık evliliği yapmıştır ancak çok büyük zorluklar çektiği bu evliliği bitirmek zorunda kalmıştır.

Boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi açıp çok zengin olur. Günün birinde Leyla bu şirkette işe başlar.