Ana sayfa Dizi Haberleri Polisiye dizi Baş Belası’nda İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir kimi oynayacak? İşte yanıtı…

Polisiye dizi Baş Belası’nda İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir kimi oynayacak? İşte yanıtı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezon sonuna yaklaşırken, yepyeni dizilerin haberleri de gelmeye devam ediyor. Yaz ayında başlaması beklenen bir polisiye dizi olan Baş Belası ile ilgili son gelişmeler de izleyiciyi heyecanlandıracak.

Başrolünde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in yer aldıkları diziyle ilgili yeni detaylar gündeme gelmekte. Atv’de yayınlanacak olan Baş Belası dizisinin yapımcılığını ARC Yapım üstleniyor.

Polisiye türündeki dizinin yönetmenliğini Murat Onbul yapacak. Dizinin bu hafta afiş ve teaser çekimlerinin yapılacağı kısa bir süre önce öğrenilmişti.

Gazeteci Birsen Altuntaş, bu hafta sonunda da dizinin çekimlerinin başlayacağını tv100’deki haberinde duyurdu. Buna göre dizinin afiş çekimlerinin de 14 Mayıs günü yapılması planlanıyor.

Baş Belası dizisinde rol alacak diğer oyuncular da belli oldu. Kadroda Taner Rumeli, Neşe Baykent, Yılmaz Kunt ve Buçe Buse Kahraman rol alıyor.

Polisiye dizi Baş Belası'nda İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir kimi oynayacak? İşte yanıtı... 7

Ayrıca diziye bir başka başarılı isim daha katıldı. Bülent Düzgünoğlu da Baş Belası’nın kadrosunda. Dizide her hafta bir cinayet konusu işlenecek.

İrem Helvacıoğlu, Baş Belası’nda çocuğunun babası bir cinayete karıştıktan sonra ortalıktan kaybolan ve bir psikolog olan İpek karakterine hayat verecek.

Dizide Seçkin Özdemir ise cinayet büro başkomiseri Şahin’i oynuyor. İpek, emniyette işe başlıyor ve cinayet büro ile çalışmakta, baş komiser Şahin ile de oldukça zıt iki karaktere sahipler…