Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül’den eşi Kadir Doğulu’ya yeni dizisi için destek gecikmedi!

Neslihan Atagül’den eşi Kadir Doğulu’ya yeni dizisi için destek gecikmedi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni dizisi Aşkın Tarifi, 7 Haziran Pazartesi günü ilk bölümüyle ekrana gelecek. Uzun süredir dizilere dönmesi beklenen başarılı oyuncu Kadir Doğulu ile ilk kez bir dizide oynayacak olan ve Youtube üzerinden yayınladığı şarkılarıyla tanınan Serra Arıtürk’ün oynayacağı dizinin tanıtımları, izleyenleri de meraklandırdı.

Neslihan Atagül Doğulu ve Kadir Doğulu çifti, mutlu beraberlikleri ile dikkat çeken ünlü isimler. Fatih Harbiye dizisinde birlikte oynadıktan sonra aşk yaşamaya başlayan ve iki yıllık birlikteliklerinden sonra da 2016 yılında evlenen çift, şu sıralar yeni bir dizinin heyecanını yaşıyor.

Kadir Doğulu’nun eşi Neslihan Atagül de kendisine sosyal medyadan destek vermeye devam ediyor. Yeni dizisinin ilk fragmanını daha önce yayınlayan Atagül, ilk bölüm tanıtımını da yine instagram sayfasından paylaştı.

Neslihan Atagül, son olarak Sefirin Kızı dizisinde rol almış, Bodrum’da yapılan çekimlerde rahatsızlanan ve geçirgen bağırsak sendromu yaşadığı öğrenilen oyuncu, diziyi bırakmak zorunda kalmıştı.

Bir süredir İstanbul’da olan ve eşinin de desteğiyle birlikte sağlığına kavuşan oyuncu, kendisi için olmasa da eşinin yeni dizisi için bir hayli heyecanlı olduğunu paylaşımlarıyla ortaya koymakta!

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün paylaştığı Aşkın Tarifi’nde ayrıca Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır da rol alıyor.

Neslihan Atagül, dizinin fragmanını yayınlayarak “Fırat, yeni şefim” notuyla hem diziye hem de eşine güzel bir destek vermiş oldu…

Neslihan Atagül'den eşi Kadir Doğulu'ya yeni dizisi için destek gecikmedi! 7