Ana sayfa TV Programları Ufuk Özkan ile Star Market’te ünlüler yarıştı ve büyük eğlence yaşandı

Ufuk Özkan ile Star Market’te ünlüler yarıştı ve büyük eğlence yaşandı

tarafından ker_def

Star ekranında yayınlanan ‘Star Market’, ünlü isimlerin yarıştığı bölümle seyircisini ekran başına kilitledi. Ufuk Özkan’ın sunduğu ‘Star Market’te bu hafta; Esra Sönmezer, Esra Balamir ve Mahmut Tuncer ile eğlence ve rekabet zirve yaptı.

“Star Market”, ünlü isimlerin partnerleriyle yarıştığı bölümüyle ekrana geldi. Eğlence ve keyif dolu anların yaşandığı bölümde; oyuncu Esra Sönmezer arkadaşı müzisyen Erhan Güler ile, şarkıcı Esra Balamir radyocu arkadaşı Doğancan Özadlı ile, sevilen türkücü Mahmut Tuncer ise kızının arkadaşı Eda Orhan ile büyük ödül için yarıştı.

Yarışmacılar arasında yer alan ünlü türkücü Mahmut Tuncer, programa uçan tekme hareketliyle enerjik bir giriş yaptı. Yarışmayı kazanmak için de büyük mücadele veren Mahmut Tuncer, söylediği ‘Bakkal Amca’ şarkısıyla da eğlenceli anlar yaşattı. Öte yandan; Esra Sönmezer, Mahmut Tuncer ve Esra Balamir’in takımları, yarışmayı kazanmak için kıyasıya bir mücadelenin de içine girdi.

ELENEN İLK İSİM OLDU

“Büyük Alışveriş” etabında en ucuz alışverişi yapan ve elenen ilk isim ise Mahmut Tuncer ve partneri oldu. Finale çıkmayı başaran Esra Sönmezer ve Erhan Güler, sepetlerinin 2 katı fiyatı ödülle yarışmayı birinci tamamladılar.

Ufuk Özkan’ın sunumuyla ‘Star Market’, ünlü yarışmacılarıyla her cumartesi saat 20.00’de Star’da.