Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen’in avucunun içine düşen iki büyük fırsat!

Fahriye Evcen’in avucunun içine düşen iki büyük fırsat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, yeni televizyon dizisi Alparslan’daki imajı ile ilk kez hayranlarının karşısına çıktı. Alparslan Büyük Selçuklu isimli dizinin fragmanında ünlü oyuncu her hali ile büyüleyiciydi…

4 yıllık aranın ardından bu kadar önemli bir yapımda başrol olarak ekrana dönmek Fahriye Evcen için büyük bir şans oldu. Zira, ünlü oyuncu her şekilde reytingleri çok yüksek geleceğe belli olan bir dizinin kadrosunda yer alıyor. Bu oyuncunun avucunun içine düşen şanslardan birisi… Diğeri ise eşi ile benzer projelerde yer alması.

Oyuncunun ekranlara geri dönüşü iz bırakacak bir projeyle olacak… Yani ünlü oyuncu birçok kişinin arayıp da bulamayacağı kadar önemli bir dizide ve her zaman hatırlanacak bir rolde ekrana dönüş yapacak.

Fahriye Evcen'in avucunun içine düşen iki büyük fırsat! 7

Fahriye Evcen’in bir büyük şansı da eşi Burak Özçivit ile benzer projelerde yer almaları… Evcen’in tarihi proje deneyimi artık bir hayli fazla olan eşi Burak Özçivit’ten bazı tüyolar alması da olası bir durum. Ünlü çift birbirlerine destek olma noktasında yeni bir durumun içinde bulunuyor.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin ilk fragmanında Fahriye Evcen’in imajı da hayranları tarafından çok beğenildi. Ünlü oyuncu, ekranlara çok güçlü bir geri dönüş yapıyor. Dizinin Ekim ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.