Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV dizisi bitti! atv, Kanal D ve Fox TV den final kararları peş peşe geldi!

Star TV dizisi bitti! atv, Kanal D ve Fox TV den final kararları peş peşe geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında yeni sezon başladı ve ekranlarda yer almakta olan, milyonlarca izleyicinin takip ettiği 4 dizi için final kararı verildi… Bu diziler arasında yer alan Star TV’nin romantik komedi hikayesi olan Kazara Aşk, geçtiğimiz hafta 13. bölümü ile birlikte ekranlara veda etti. Şimdi ise sırayla 3 dizinin daha final yapacağına şahit olacaksınız.

atv ekranında İkimizin Sırrı isimli dizi 10 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak olan 10. bölümü ile birlikte ekran ömrünü tamamlayacak. Leyla Feray ile Aras Aydın ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin final yapacağı da atv tarafından resmen duyuruldu. Yaz döneminde başlayan ve hikayesi beğenilen dizinin hayranları bu karardan dolayı çok üzgün.

Önümüzdeki hafta Kanal D’nin Baht Oyunu dizisi 16. bölümü ile birlikte final yaparak ekran ömrünü tamamlayacak. Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi yaz döneminin sevilen yapımlarından oldu. Ancak kış sezonunun başlaması ile birlikte izleyici kaybı yaşayan dizi için Kanal D final kararı verdi.

Fox TV’nin Uzak Şehrin Masalı dizisi ise pazar akşamlarından perşembeye kaydırıldı. Ayrıca dizi için 5. bölümde final kararı verildi. Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören’in başrollerinde yer aldığı dizinin 14 Ekim Perşembe akşamı son kez ekrana gelmesi bekleniyor…

Kış dönemi ile birlikte izleyiciler üst üste final kararları ile sarsıldı… Önümüzdeki haftalarda bu kararlara yenilerinin eklenmesi de dizi hayranlarını korkutuyor.