Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül yıllar önce yayınlanan dizisiyle bir kez daha gündem oldu!

Neslihan Atagül yıllar önce yayınlanan dizisiyle bir kez daha gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Neslihan Atagül’ün kariyerindeki en özel dizi kuşkusuz Kara Sevda olmuştur… 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu 2006 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Yaprak Dökümü dizisindeki Deniz karakteri ile büyük beğeni kazanan Neslihan Atagül, tüm dünyada tanınmasını sağlayan Kara Sevda ile de kariyerinin en önemli adımını attı.

Burak Özçivit ile Neslihan Atagül ikilisini başrolde buluşturan Kara Sevda, duygu yoğunluğu yüksek bir diziydi. Kaan Urgancıoğlu’nun da müthiş bir başarı sağladı Kara Sevda, dünyanın birçok ülkesinde yayınlandı.

Nihan karakterine hayat veren oyuncu 74 bölüm süren dizide 2015 ile 2017 yılları arasında yer aldı. Aradan geçen uzun zaman sonra bile Kara Sevda dizisi Neslihan Atagül’e gurur vermeye devam ediyor. EMMY ödüllerinde de en iyi dizi olan Kara Sevda’ya Fransa’dan da güzel bir haber geldi.

Neslihan Atagül, Novelas TV isimli kanalda yayınlanan dizideki rolüyle Soap Awards Ödülleri’nde ‘en iyi uluslararası oyuncu’ adayları arasına katıldı. Oyuncu bu adaylığı ile Türkiye’de bir ilke de imza atmış oldu. Neslihan Atagül, bu ödüllerde adaylar arasına katılma başarısı gösteren ilk Türk kadın oyuncu oldu.