Ana sayfa Sosyal Medya Fox TV’nin yeni dizisinde önce Rojda Demirer sonra Nurgül Yeşilçay korona oldu

Fox TV’nin yeni dizisinde önce Rojda Demirer sonra Nurgül Yeşilçay korona oldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Nefesime Kadar dizisinde koronavirüs vakaları üst üste geldi! Son Nefesime Kadar isimli Fox TV’nin yeni dizisi için ekip çekimlere devam ediyor. Ancak setten zaman zaman koronavirüs haberleri de geliyor. Birçok dizi setinde yaşanan bu sorun ile Rojda Demirer de karşılaştı.

Ünlü oyuncu, uzun bir aradan sonra yeniden setlere Son Nefesime Kadar isimli dizi ile dönüş yaptı. Gökçe karakteri ile izleyeceğimiz oyuncunun koronavirüse yakalandığı geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı. Karantina sürecini atlatan oyuncu yeniden setlere dönüş yaptı.

Fox TV'nin yeni dizisinde önce Rojda Demirer sonra Nurgül Yeşilçay korona oldu 8

Son Nefesime Kadar dizisindeki ikinci koronavirüs vakası ise Nurgül Yeşilçay’dan geldi… Geçen sezon Kefaret isimli dizi ile başarılı bir sezon geçiren Yeşilçay, yeni yıla yeni bir dizi ile giriş yaptı.

Son Nefesime Kadar isimli dizide kadın başrol olan oyuncu; Emre Kınay, Ertan Saban, Begüm Birgören ile birlikte başrolü paylaşıyor.

Pastel Film imzalı dizide Rojda Demirer’in yanı sıra Nurgül Yeşilçay’ın da koronavirüs nedeniyle bir süre sete çıkamadığı gelen bilgiler arasında.

Fox TV'nin yeni dizisinde önce Rojda Demirer sonra Nurgül Yeşilçay korona oldu 9

Hastalığı atlatan ve yeniden setlere dönüş yapan Nurgül Yeşilçay, yakında hayranlarının karşısına bir polis karakteri ile çıkacak. Sorunlu bir polis olan Mihri karakteri ile izleyeceğiz oyuncu, yine hayranlarını şaşırtmaya geliyor.

Diziyi merakla bekleyen hayranlar, bu etkili dram projesinde Emre Kınay ile Nurgül Yeşilçay uyumunun da çok iyi olacağını ve başrol seçiminin çok başarılı olduğu düşüncesine sahip.

Yakın bir zaman içinde Fox TV’de yayınlanması beklenen proje polisiye bir hikaye ve bir kayıp vakası üzerinden sorunlu polis Mihri’nin hikayesini izleyicilerin karşısına getirecek.