Ana sayfa Sosyal Medya Dizi bekleyenler şok! Demet Evgar çok iddialı geliyor ama bu sürpriz bir dizi değil!

Dizi bekleyenler şok! Demet Evgar çok iddialı geliyor ama bu sürpriz bir dizi değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1980 yılında Manisa’da dünyaya gelen Demet Evgar, geçen sezon Alev Alev isimli dizideki Cemre performansı ile çok dikkat çekmişti. Dizide güçlü ve ayakta kalmaya çalışan bir kadını başarıyla canlandıran oyuncu, hayranlarını bir kez daha mest etti.

Bu projenin Mayıs ayında final yapmasının ardından dinlenmeye çekilen oyuncu, bir süredir başka bir proje ile gündeme gelmedi… Bir etkinliğe katılan ve neşeli haliyle de dikkatleri çeken Demet Evgar, hayranlarına yeni sürprizler yapacağını söyledi. Birçok hayranı bu sürprizin bir dizi olabileceğini düşündü ve sosyal medyada da yeni bir diziyle ekrana dönmesi konusunda oyuncuya çok fazla mesaj gönderiliyor. Ancak Demet Evgar çok farklı bir sürpriz yapacak.

“Her seferinde sürprizle geleceğim diyorum” diyerek daha önceki açıklamalarına gönderme yapan oyuncu, yeni sürprizlerinin olduğunu vurguladı. Oyuncu, “Albüm çalışması oluyor. Güzel şarkılarla geleceğim bu sefer” dedi.

Oyunculuğunun yanı sıra sesiyle de hayranlarını etkileyen Demet Evgar, yeni şarkılardan oluşan bir albüm çalışması olacağının müjdesini verdi.

Oyuncu, “Özel yazılan da var, benim yaptıklarım da var, çok eskilerden bir şarkı da var. 6-7 şarkılık bir şey olacak” dedi.

Albüm yapmak gibi bir korkusu olmadığını ifade eden oyuncu, “Birikmiş şarkılar vardı. O yüzden böyle bir albüm ile çıkmak istedik” diye konuştu.

Sahnelere çıkma teklifleri de aldığını belirten oyuncu, bunu çok sevdiğini ve yapacağı konseptin çok farklı bir şey olacağını anlattı.

Demet Evgar, pop ve caz içerikli bir albüm olacağını ama fazla da bilgi vermek istemediğini ifade etti.