Ana sayfa Sosyal Medya Çukur ve Masumiyet’te ağlatan İlayda Alişan, bu kez güldürmeye geliyor! İşte yeni dizisi…

Çukur ve Masumiyet’te ağlatan İlayda Alişan, bu kez güldürmeye geliyor! İşte yeni dizisi…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlayda Alişan’ı Çukur dizisinde izlemiş olanlar, canlandırdığı Akşın’ın öldüğü o sahneyi hala hatırlıyor! 2. sezonun 30. bölümünde, Koçovalılar’ın düşmanları tarafından öldürülen ve melek kanadı çizilen yere bırakılan Akşın’ın o hali, herkesin içini burkmuştu.

O sahne ile birlikte ‘Akşın melek oldu’ söylemleriyle anıldı uzun süre Çukur’da. İlayda Alişan, büyük bir başarı ile canlandırdığı Akşın karakteriyle çok sevildi. Kariyerinde önemli bir sıçrama yaşadığı Çukur dizisine vedası da çok ses getirmişti.

Çukur ve Masumiyet'te ağlatan İlayda Alişan, bu kez güldürmeye geliyor! İşte yeni dizisi... 4

1996 İstanbul doğumlu olan İlayda Alişan, kariyer basamaklarını hızlı çıkmaya devam ediyor. Yetenekli, genç isim, son dönemin popüler oyuncuları arasında yer almakta. Duru güzelliği, başarılı oyunculuğu ile pek çok hayran edinmiş durumda.

2011 yılından beri dizilerde rol alan İlayda Alişan, ilk olarak Bir Çocuk Sevdim dizisinde oynamıştı. Ardından Benim Adım Gültepe, Bana Sevmeyi Anlat, Rüya, Hakan: Muhafız, Şampiyon, Terapist ve Çukur dizileri geldi. Çukur’dan ayrıldıktan sonra ise başrolünü Serkay Tütüncü ile paylaştığı Masumiyet dizisinde, tecavüze uğrayan ve adalet savaşı veren Ela karakteri ile büyük dikkat çekti.

Genç oyuncu, daha sonra Kırmızı Oda dizisinde de konuk oyuncu oldu ve yine başarılı bir iş çıkardı. Genelde dram dizileriyle ekranlara gelen ve bu rolleri de başarıyla oynayan İlayda Alişan’ı izleyici bu kez bir romantik komedi dizisinde izleyecek.

Çukur ve Masumiyet'te ağlatan İlayda Alişan, bu kez güldürmeye geliyor! İşte yeni dizisi... 5

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan yazlık dizinin ismi Bir Yaz Dizisi olacak. Son günlerin beğeni toplayan genç oyuncularından Burak Yörük ile başrolde yer alıyor oyuncu.

Bugüne kadar çarpıcı dram hikayelerde etkileyici bir oyunculuk sergileyen İlayda Alişan, bu kez ekran başındakileri kasvetten uzaklaştırıp komediye götürecek! Kimi takipçileri oyuncudan alışılageldik rollerine devam etmesini beklese de İlayda Alişan’ı yazlık dizide görmek isteyenler de çok.

Hatalı bir karar verdiğini düşünen hayranlarından,”Yaz dizisi sana ne katacak ki”  yorumları alıyor oyuncu. Fakat  romantik komedi dizilerinin yurt dışında büyük ilgi görmesi hesaba katılırsa ve İlayda Alişan’ın yeni dizisi de tutarsa, önünde başka bir yol daha açılacak.

Ayrıca genç oyuncunun, farklı rollerde neler yapabileceğini hem kendisinin hem de izleyicinin görmesi farklı bir deneyim olacak. Kariyerinde de başka bir yolculuğa çıkacak böylece İlayda Alişan…