Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk, hangi oyuncu arkadaşından çocuk bakımı ile ilgili tüyolar aldı?

Burcu Özberk, hangi oyuncu arkadaşından çocuk bakımı ile ilgili tüyolar aldı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisi ile yaz aylarından itibaren  izleyiciyle buluşan yetenekli oyuncu Burcu Özberk romantik komedi hikayelerinin en çok aranılan kadın oyuncularının başında yer alıyor.

Dizide, İlhan Şen ile başrolde buluşan ve iyi bir dizi çifti olan ikili sosyal medyada da çok konuşuluyor. Burcu Özberk geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada dizi çekimlerinin yoğun geçtiğini ve kendisine pek zaman kalmadığını söylemişti.

Ünlü oyuncu sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyor. Oyuncunun instagram hesabından yaptığı son paylaşımı hayranlarını güldürdü.

Burcu Özberk, Aşk Matık İntikam dizisinde bir dönem birlikte rol aldığı oyuncu Anıl Altan ve kızları ile bir araya geldi, ortaya eğlenceli görüntüler çıktı.

Burcu Özberk, hangi oyuncu arkadaşından çocuk bakımı ile ilgili tüyolar aldı? 9

Meslektaşı Pelin Akil ile evli olan Anıl Altan, Alin ve Lina adlı ikiz kız çocuklarıyla sahilde güneşli havanın tadını çıkarırken Burcu Özberk’te baba ve kızlarına eşlik etti.

Anıl Altan ve Burcu Özberk ikilisi Aşk Mantık intikam dizisinde de bir süre birlikte rol almış, Anıl Altan bir süreliğine diziye ‘Ayaz’ karakteriyle dahil olmuştu.

Burcu Özberk, hangi oyuncu arkadaşından çocuk bakımı ile ilgili tüyolar aldı? 10

Açık havada bir araya gelen iki ünlü oyuncu, Anıl Altan’ın kızlarıyla çocuklar gibi eğlendi. Burcu Özberk arkadaşından çocuk bakımıyla ilgili tüyolar almayı da ihmal etmedi.

Burcu Özberk, hangi oyuncu arkadaşından çocuk bakımı ile ilgili tüyolar aldı? 11

Anıl Altan’ın sosyal medya hesabından paylaştığı anlardaki eğlenceli görüntüler Burcu Özberk hayranlarını da mest etti.