Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen’in tüm ısrarlara karşın Alparslan Büyük Selçuklu’dan ayrılığının nedeni sürpriz çıktı!

Fahriye Evcen’in tüm ısrarlara karşın Alparslan Büyük Selçuklu’dan ayrılığının nedeni sürpriz çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde, Barış Arduç ile başrolde Fahriye Evcen’in olacağı, özellikle oyuncunun hayranları için çok heyecanlandıran bir haberdi. Merakla Fahriye Evcen’i dizide izlemek için beklemeye başlamıştı izleyenler. Zira oyuncu, 2017 yılında Burak Özçivit ile evlendikten sonra çok uzun süre projelere ara vermişti.

Çalıkuşu dizisinde tanışıp aşk yaşayan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in oğulları Karan ise 2019 yılının Nisan ayında doğmuştu. Özçivit, Kuruluş Osman dizisinde rol almaya başlasa da Fahriye Evcen, Karan için uzun süre ekrana ara vermişti.

Sonunda bu sezon başında Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle bu 4 yıllık araya son verdi oyuncu. Akça Hatun rolüyle de çok sevildi, çok başarılı bulundu. Rol aldığı her yapımda beğeni toplayan oyuncu, hala akıllardan çıkmayan Yaprak Dökümü dizisindeki Necla karakteri ile akıllara kazınmıştı.

Dizi reytinglerde büyük başarı sağlarken, Fahriye Evcen de dizinin öne çıkan isimlerinin başında geliyordu. Oyuncunun bir sonraki sezona devam etmek istemediği haberleri herkesi şaşırtmıştı. Bu kadar başarılı giden bir işten ayrılmak istemesi herkesi üzen bir gelişme oldu. Yapımcı Emre Konuk’un oyuncuyu bu kararından vazgeçirmek için çok uğraştığı da gündeme gelmişti.

Fahriye Evcen'in tüm ısrarlara karşın Alparslan Büyük Selçuklu'dan ayrılığının nedeni sürpriz çıktı! 9

Fahriye Evcen, izleyicinin duruma üzülmesi, hiç anlamaması ve yapımcının da ısrarlarına karşın kararından vazgeçmemişti. Akça Hatun’un sezon finalinde ölmesi de diziye yeniden dönme umutlarını tüketmişti. Tam da sezon finali üzerinden geçen 3 haftanın ardından ortaya çıkan haber, Evcen’in ayrılığının arkasındaki gerçek nedeni de ortaya çıkardı!

1986 doğumlu oyuncunun yeniden anne olmaya hazırlandığı, hamile olduğu öğrenildi. Evcen’in yorulduğu ve çocuğuyla daha çok vakit geçirmek için diziden ayrıldığı düşünülüyordu. Fahriye Evcen’in ikinci bebeklerine hamile olduğu haberi, durumu daha net ortaya koydu!

Fahriye Evcen'in tüm ısrarlara karşın Alparslan Büyük Selçuklu'dan ayrılığının nedeni sürpriz çıktı! 10

Oyuncunun 2 aylık hamile olduğu ve bu süreçte de daha sakin ve huzurlu bir hamilelik süreci geçirme planı yaptığı da bu haberle anlaşıldı. Karan’ı büyütürken uzun zaman setlerden uzak kalan oyuncu, görünen o ki ikinci çocukları için de belli bir dönem setlerden uzak kalacak.

Fahriye Evcen'in tüm ısrarlara karşın Alparslan Büyük Selçuklu'dan ayrılığının nedeni sürpriz çıktı! 11

İzleyicisine bir sezonluk heyecanlı bir süreç yaşatan Fahriye Evcen’i uzun bir zaman daha dizilerde görmemiz zor gibi! Ancak mutlu evlilikleri ile dikkat çeken Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin, yoğun meslek hayatlarının yanı sıra aile hayatlarını da sürdürerek yeni bir bebek konusunu ertelemek istemedikleri görülüyor. Çiftin bebek haberi, ailesini, yakınlarını olduğu kadar hayranlarını da çok mutlu etti…