Ana sayfa Dizi Haberleri Gizli Saklı dizisini sıkılmadan keyifle izliyoruz ama bu reytingler ne böyle!

Gizli Saklı dizisini sıkılmadan keyifle izliyoruz ama bu reytingler ne böyle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan ve üçüncü bölümü geride kalan Gizli Saklı dizisinin reytinglerini görenler şaşırmadan edemiyor.

Yaz ekranının en başarılı yapımlarından birisi olarak öne çıkan Gizli Saklı, ortalamanın altında gelen reytingleri ile izleyicileri de şaşkına çevirdi. Kimi seyirciye göre başrol uyumsuzluğu var. Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı’nın iyi bir dizi çifti olmadığını düşününler olsa da buna katılmayan da çok fazla izleyici bulunuyor.

Gizli Saklı hem eğlenceli hem de renkli bir hikayeye sahip ve yaz ekranında tam da izleyicilerin beklentisini karşılayan bir yapım gibi duruyor. Ancak reyting sonuçlarının düşük gelmesi herkesi şaşırtmış durumda.

Dizinin üçüncü bölümü 22 Haziran akşamı yayınlandı ve tüm kişiler kategorisinde dördüncü olması iyi bir göstergeydi. AB’de günü altıncı bitiren dizi, ABC1’de ise beşincilik elde etti.

Gizli Saklı’nın hayranları, sıkılmadan ve keyifle izledikleri dizinin düşük reytingler almasına üzülüyor. Hem oyunculuk performansını beğenen hem başrol çiftinin uyumunun ve enerjisinin iyi olduğunu belirten sadık izleyiciler, reytinglerin biraz daha artmasını temenni ediyor.