Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Nerede’nin Ferit’i Oktay Çubuk, yıllar önce Tarık Akan’ın canlandırdığı Ferit karakteri kadar çapkın mı?

Ah Nerede’nin Ferit’i Oktay Çubuk, yıllar önce Tarık Akan’ın canlandırdığı Ferit karakteri kadar çapkın mı?

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç oyuncu Oktay Çubuk, geçtiğimiz sezon rol aldığı Show TV’nin Baba dizisinden ayrıldıktan sonra Star TV’nin yeni yaz dizisi  Ah Nerede ile izleyici karşısına çıktı.

Temmuz ayının ilk günü izleyici ile buluşan Ah Nerede, yıllar önce aynı isimle çekilen ve usta oyuncular Tarık Akan ile Gülşen Bubikoğlu’nu bir araya getiren filmin diziye dönüştürülmüş hali.

Oktay Çubuk ile Nil Keser dizide Akan ve Bubikoğlu’nun canlandırdıkları karakterlere hayat veriyor. İkilinin uyumu ilk  bölümlerinden itibaren izleyici tarafından beğenildi.

Oktay Çubuk, Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda, “Baba dizisi benim için çok güzel ve özel bir işti. Ama ‘Ah Nerede’nin senaryosunu okuduğumda bu işi gerçekten çok istedim; çünkü tam benim oynamak istediğim bir karakterdi”  ifadelerini kullandı.

Ah Nerede'nin Ferit'i Oktay Çubuk, yıllar önce Tarık Akan'ın canlandırdığı Ferit karakteri kadar çapkın mı? 7

Hem başrol olmak hem de Türk sinemasında özel bir yeri olan bu projenin günümüz uyarlamasında yer almanın kendisine epey bir sorumluluk yüklediğinin altını çizen oyuncu, “Ben Ferit gibi çapkın değilim. Bana çapkınlığından ziyade tavrını benzetiyorlar” açıklamasıyla da dikkat çekti.

Türk sinemasının usta oyuncusu Tarık Akan’ın canlandırdığı bir karaktere hayat vermenin mutluluk ve onur verici olduğunu söyleyen Oktay Çubuk, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını ifade etti.

Ah Nerede, oyuncunun jön olarak izleyici karşısına çıktığı ilk proje. Oktay Çubuk, “Bu projeye kadar hiç jön rolü oynamamıştım. İlk İstanbul’a geldiğimde insanlar bana “Senden üstü açık arabalı, zengin, kötü çocuk çok iyi olur” diyorlardı ama şimdiye kadar balıkçı oldum, madde bağımlısı rap’çi oldum, fakir boksör oldum, mutaassıp ailenin çocuğu oldum. Galiba şimdi zamanıymış” şeklinde konuştu.