Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Bugün dizisinde yeni karakter ile yeni bir dönem başlıyor!

Hayat Bugün dizisinde yeni karakter ile yeni bir dönem başlıyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin yeni sezonda farklı bir hikayeyi ortaya koyan Hayat Bugün dizisinin üçüncü yeni bölümü merakla bekleniyor. Ulaş Tuna Astepe’nin Doktor Barış Güvener karakteri ile büyük dikkat çektiği dizi, bilindiği üzere New Amsterdam isimli Amerikan dizisinden uyarlandı.

Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol gibi önemli isimlerin de başrolünde yer aldığı dizinin, insan hayatını kurtarma çabası içindeki doktorlara dikkat çekmesi, toplumsal bir farkındalık yaratması noktasında da önemli bulunuyor. Dizinin reytingleri ise fena değil ama daha iyi sonuçlar beklendiğini de belirtmek gerekiyor.

Hayat Bugün dizisinin ilk iki bölümü heyecanlı geçti ve 3. bölümde hem Hamdi Alkan hem de Açelya Akkoyun, hikayeye dahil olacak. Açelya Akkoyun, konuk oyuncu olarak yer alırken, Hamdi Alkan ise Dekan Kemal Kuyucu karakteri ile ana hikayeye katılmış olacak. Yeni karakter dizide yeni bir dönemi başlatacak.

Hayat Bugün dizisinde yeni karakter ile yeni bir dönem başlıyor! 7

Hayat Bugün’ün üçüncü bölümünde; Gizem’in hamile olduğunu ve baba olacağını öğrenen Barış, kanser tedavisi ile ilgili bir karar vermek zorundadır. Ceza İnfaz bölümünün açılışı hastanedeki tüm doktorları derinden etkiler.

Açılışa gelen dekan Kemal Kuyucu’nun Barış’a bir sürprizi vardır! Hastaneye bağış yapmak için gelen cemiyetin ünlü ismi Güldal Sipahi’nin, Ceza İnfaz kurumundan gelen hastalarla karşılaşmasıyla işler iyice karışır. Derin ve Aras aralarındaki ilişkiyi düzeltmeye çalışırken Aras, büyük bir şok yaşar.

Öte yandan Ali Haydar ve Andaç çok nadir görünen Cotard sendromlu bir hastayı tedavi etmeye çalışırlar.

“Hayat Bugün” yeni bölümüyle 2 Kasım Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.