Ana sayfa Dizi Analiz Darmaduman dizisi 10 Kasım 3. bölüm reyting sonuçları finali işaret ediyor!

Darmaduman dizisi 10 Kasım 3. bölüm reyting sonuçları finali işaret ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin büyük umutlarla ekrana getirdiği Darmaduman dizisi başarılı oyuncu kadrosuna ve güçlü bir gençlik hikayesi olmasına rağmen reytingler konusunda büyük sıkıntılar yaşıyor.

Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu, Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz gibi son yılların en önemli genç oyuncularının bir araya geldiği bir dizi nasıl olur da reytinglerde çok düşük oranlar elde edebilir? İşte bu soruyu sorduran bir reyting sorunu gözlemleniyor.

Darmaduman dizisinin 3. bölümü 10 Kasım perşembe akşamı yayınlandı ve yine reytingler hiç iyi değil. İlk iki bölümde olduğu gibi gelen düşük oranlar Darmaduman dizisi için erken final ihtimalini yeniden akla getirdi.

Ortalamanın çok altında gerçekleşen bu reytingler ile dizinin devam etmesi zor gözüküyor. Darmaduman dizisinin 3. bölümü tüm kişilerde 17. olabildi. Dizi; AB’de 16. ve ABC1’de de 18. sırayı elde edebildi.

Bu sonuçlar da gösteriyor ki, dizi için yakında Fox TV’nin bir karar vermesi gerekecek. Ya zarar göze alınarak devam edilecek ya da adım adım finale gidilecek. Dizinin en fazla 2 bölüm daha ekranda kalabileceği değerlendirmesi yapan hayranlar, bu sonuçların neden bu kadar düşük olduğunu da merak ediyor.