Ana sayfa Sosyal Medya Bir yanda ölümün acısı, diğer tarafta doğumun sevinci ile Hazal Kaya iki farklı duyguyu aynı anda yaşadı

Bir yanda ölümün acısı, diğer tarafta doğumun sevinci ile Hazal Kaya iki farklı duyguyu aynı anda yaşadı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya ile kocası Ali Atay, uzun süredir ikinci bebeklerini yani kızları Leyla’yı bekliyordu. Bu bekleyişin son günlerine denk gelen Kahramanmaraş depremleri ise ünlü çifte bambaşka duygular yaşattı.

6 Şubat pazartesi günü Kahramanmaraş’ta 9 saat arayla meydana gelen depremler ile birlikte 10 ilde büyük felaket yaşandı. 14 milyona yakın insan bundan etkilendi. Hazal Kaya da hamileliğinin son günleri olmasına rağmen yardım faaliyetlerine katılmayı ihmal etmedi. Binlerce insanın ölümüne neden olan deprem felaketi büyük acıya neden oldu. Binlerce yaralanan insan ve kış şartlarında sokakta her türlü yardıma muhtaç kalan milyonlarca insanın varlığı herkesin yüreklerini yaktı.

Bir yanda ölümün acısı, diğer tarafta doğumun sevinci ile Hazal Kaya iki farklı duyguyu aynı anda yaşadı 8

Hazal Kaya da youtube’ta büyük başarı kazanan Oğuzhan Uğur’un Babala TV yapılanması ile birlikte depremzedelere yardım için çalışmalarda bulundu.

İkinci çocuğuna hamile olduğu ve doğum için gün saydığı bir günde bile insanlara yardım etmek için yardım merkezinde çalışan Hazal Kaya, “Yüzyılın felaketi ile karşı kaşıyayız. Yardımlarınız çok önemli, AHBAP’a desteklerinizi bekliyoruz. Biz de burada babala tv’deyiz çalışıyoruz” diyerek herkesten destek istedi.

Kızı Leyla Süreyya’yı 11 Şubat Cumartesi günü dünyaya getiren ünlü oyuncu, eminiz ki karmaşık duygular yaşıyor. Bir yanda depremde kaybedilen binlerce insanın varlığı ve zorluk yaşayan milyonlarca insan var. Bir tarafta ise minicik bir bebeğin dünyaya gelişi ile duyulan sevinç hali…

Kendisi de Gaziantepli olan Hazal Kaya hem depremin acısını hissetti hem de böyle bir ortamda kızı Leyla’yı dünyaya getirerek bir büyük sevinç yaşadı.

Fikret Ali isimli bir de oğlu bulunan ünlü oyuncu, şimdi de kızı Leyla Süreyya’yı büyütmek için büyük bir mücadelenin içine girecek.

Bir yanda ölümün acısı, diğer tarafta doğumun sevinci ile Hazal Kaya iki farklı duyguyu aynı anda yaşadı 9