Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Çakır’a niyet olan rol, Özge Özberk’e kısmet oldu!

Deniz Çakır’a niyet olan rol, Özge Özberk’e kısmet oldu!

tarafından ker_def

31 Aralık 1981 Ankara doğumlu olan Deniz Çakır, 3 sezondur Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Meryem Çakırbeyli karakteriyle çok konuşulan biri isimdi.

2004 yılında Kadın İsterse dizisindeki Alev karakteri ile tanınan, Yaprak Dökümü dizisindeki Ferhunde karakteriyle müthiş bir çıkışa imza atan Deniz Çakır, Çağan Irmak’ın filmi için teklif aldı.

Ancak gelişmeler Çakır açısından hüsranla sonuçlandı.

Çağan Irmak yeni filmi “Bizi Hatırla”nın kadın başrol oyuncusunda değişikliğe gitti. Önce Deniz Çakır’la görüşen ünlü yönetmen daha sonra Özge Özberk de karar kıldı.

13 Ağustos 1976 İstanbul doğumlu olan Özberk, 1989 yılında yayınlanmaya başlayan ve 13 sezon devam eden Bizimkiler isimli dizide Zeynep olarak uzun yıllar evlerimize konuk olmuştu. Kariyerinde 47 projede yer alan Özberk, son olarak Kalbimdeki Deniz dizisinde izleyicilerle televizyon ekranında buluşmuştu.

Deniz Çakır’a niyet, Özge Özberk’e kısmet olan rol!

Deniz Çakır'a niyet olan rol, Özge Özberk'e kısmet oldu! 7

KALBİMDEKİ DENİZ DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Cast çalışmalarında titiz davranan ünlü yönetmen filmde başrolü üstlenmesi için ilk olarak Deniz Çakır’la görüştü. Ancak Irmak daha sonra “Çemberimde Gül Oya” ve “Babam ve Oğlum” filmlerinde de birlikte çalıştığı Özge Özberk ile anlaştı. Filmde Özberk’in yanı sıra Altan Erkekli ve Tolga Tekin rol alacak.

YİNE AĞLATACAK

“Babam ve Oğlum”la izleyicileri gözyaşlarına boğan Irmak, yeni filmiyle sinemaseverleri yine ağlatacak. Duygusal bir baba-kız öyküsünü beyazperdeye taşıyacak “Bizi Hatırla” filminin 23 Kasım’da vizyona girmesi planlanıyor.