Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisinde adeta aile gibi oldular!

Kalk Gidelim dizisinde adeta aile gibi oldular!

tarafından ker_def
TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden Kalk Gidelim, Cumartesi akşamlarına neşe katmaya devam ediyor.

Temmuz ayının sonu itibariyle yeni sezonu başlatan Kalk Gidelim dizisinin çekim yeri Muğla… Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği sette tam bir aile ortamı bulunuyor.

Bu ortamı doğrulayan isimlerden arasında dizinin genç oyuncularından Sena Çakır ve Alican Okumuş da var

Milliyet gazetesine konuşan oyuncular, “Muğla’da tüm ekip hep beraberiz, aile gibi olduk” diye konuştular.

Çocukluk hayallerini gerçekleştiren ikili, projede usta isimlerle oynamaktan keyif aldıklarını söyledi.

Dudu karakterine hayat veren Sena Çakır, “Dudu’yla çok şey öğreniyorum. Bir sezon boyunca oynadığım karakter sayesinde, gözlemlemeyi öğrendim. Dudu’nun, yaşadığı ve yaşayacağı duyguları içselleştirip, onu anlamaya başladım” diyerek karakterinin kendisine kattıklarını anlattı.

Alican Okumuş ise dizinin Halim’ine hayat veriyor.

Okumuş, “Halim’in bana kazandırdığı birçok şey var. Onun duyguları ve bakış açısıyla, olaylara daha safiyane bakma yetisini kazanıyorum. Dedesinden aldığı eğitimden ve yetiştirilme tarzından dolayı, hepimizin unuttuğu ailevi ve manevi değerleri hatırlatıyor” ifadelerini kullanmakta.

Çekimlerin İstanbul dışında olmasının bir avantaj olduğuna değinen Sena Çakır, set dışında vakit geçirecek zaman kaldığını ve organik yaşadıklarını söyledi.

Alican Okumuş ise Muğla insanının sıcaklığını ve misafirperverliğini övdü. Okumuş, “Bizi çok güzel ağırlıyor. Dizi bittikten sonra herhangi bir zaman Muğla’ya gelsem, sorgusuz sualsiz kalabileceğim 7-8 arkadaşım var. Ekip olarak hep beraberiz, aile gibi olduk” dedi.