Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisi, Acun Ilıcalı’nın bir tabusunu yerle bir edecek!

Kızım dizisi, Acun Ilıcalı’nın bir tabusunu yerle bir edecek!

tarafından ker_def

tv8 ekranlarında Çarşamba günü başlayan Kızım dizisi öyle çok sevildi ki, daha ilk bölümden izleyiciden geçer not aldı.

Kızım dizisinin bu çıkışı, Acun Ilıcalı’nın tv8’de sadece Acun’un programlarının izleneceği tabusunu da yıkmaya aday durumda…

Eğlence kanalı hevesiyle yola çıkan Ilıcalı’nın dram işlerine de kapıyı açmasını sağlaması beklenen Kızım dizisindeki Beren Gökyıldız’ın müthiş oyunculuğu da takidirle karşılanıyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu “Yeni Ayşecik” başlıklı yazısındı Kızım dizisini ve Beren Gökyıldız’ı değerlendirdi:

“Bizim zamanımızda Ayşecik vardı. 60’lı yıllarda pek sevilirdi. Yazlık sinemaya giderdik. Nezire yengem ve İzzettin amcamla ellerde çekirdekler, koltuk altında yastıklar, Kadıköy Selamiçeşme’de… Bugünün Beren Gökyıldız’ı da öyle işte. Bir sevildi mi bu küçük oyuncular, o zamanlar filmleri, şimdi de dizileri tutuyor. TV8’in az ama öz dizilerinden ‘Kızım’, kanalın ‘Sadece Acun programları izlenir’ tabusunu yıkacak gibi görünüyor. Unutmadan ‘Yemekteyiz’ var aslında, bunu kıran.

Buğra Gülsoy, baba rolünde. Yüz hatları o kadar yumuşak ki, gaddar bir baba olmaz. Şahsen bu ikili, iyi iş çıkartacak gibi görünüyor. Tugay Mercan (Uğur) da mesela gayet uyumlu olmuş. ‘Oyuncu seçimi’ yerinde, temiz bir iş ‘Kızım’… Umarım, sündürmeden de bitirirler.”