Ana sayfa Dizi Haberleri Adem’in komadaki hayali, yürek burkacak! İstanbullu Gelin’de çaresiz bekleyiş!

Adem’in komadaki hayali, yürek burkacak! İstanbullu Gelin’de çaresiz bekleyiş!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de yarın akşam 65. bölümü ekrana gelecek olan İstanbullu Gelin dizisinin 2. fragmanı da yayınlandı.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizide, Adem ve Fikret bıçaklanmanın ardından ameliyata alınıyorlar.

Bu arada ailenin dışarıdaki çaresiz bekleyişi sürüyor. Esma, olanlardan Faruk’u suçlarken, olayın Adem’in işi olduğunu düşünüyor. Faruk ise ne yaşandığını bilmeden suçlamanın doğru olmayacağını anlatıyor.

Herkes endişeli bekleyişini sürdürürken Adem’in komada olduğu öğreniliyor. Yeni bölüm tanıtımında Adem’in komadayken gördüğü rüya, aslında kendi içinde yaşamak istediği, hayal kurduğu aile ortamını yansıtıyor.

Fragmanda ortaya çıkan görüntülerde, Adem’in Boranlar’ın ailesine dahil olmak, çocuğu ve Dilara ile orada mutlu bir aile tablosunun içinde olmayı istediği görülecek. Fikret ameliyattan daha iyi çıkarken, Adem’in durumu ise kritik!

Adem'in komadaki hayali, yürek burkacak! İstanbullu Gelin'de çaresiz bekleyiş! 7

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Fikret ve Adem’in durumu ciddiyetini koruyor!

Fikret ve Adem hastanededir ve durumları ağırdır. Esma, bıçaklanma hadisesinden Adem’i sorumlu tutmaktadır Faruk ise hiçbir şey bilmedikleri için annesinin tepkisini anlamsız bulur. Fikret kendisine geldiğinde ilk merak ettiği Adem olur. Adem ise Fikret kadar şanslı değildir. Faruk’sa Adem’i artık nereye koyacağını bilememektedir. Tüm bunlar yaşanırken Boran erkekleri Garip’in yakın zamanda evlenme isteği ile karşı karşıya kalır. Esma’nın yaşayacağı şok ise bu haber ile olmayacaktır.