Ana sayfa Dizi Analiz Adı Sevgi dizisinde Elif öğretmene engeller üst üste geliyor, Emir ise hep yanında!

Adı Sevgi dizisinde Elif öğretmene engeller üst üste geliyor, Emir ise hep yanında!

tarafından ker_def

İlk iki bölümüyle atv izleyicilerinin beğenisini toplayan “Adı Sevgi”nin 3. Bölümü, 27 Mart Pazar akşamı saat 20:00’de ekranlara geliyor. “Asla Yalnız Yürümeyeceksin” sloganıyla yayınlanan dizide başrolleri, Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş paylaşıyor. Yapımcılığını Koliba Film’in, yönetmenliğini Sadullah Celen’in üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura kaleme aldı.

“Adı Sevgi”, hayallerinin ve umutlarının peşinden koşan mesleğine aşık genç bir öğretmenin, kararlılık, sevgi ve fedakarlıkla verdiği amansız mücadeleyi, öğrencilerde, ailelerde ve bütün kasabada yarattığı değişimi anlatıyor. Dizinin ilk iki bölümü beğenildi ve yeni bölümde de heyecanlı anlar izleyicileri bekliyor. Adı Sevgi’nin 3. Bölüm özeti ise şöyle:

Adı Sevgi dizisinde Elif öğretmene engeller üst üste geliyor, Emir ise hep yanında! 8

“Elif’in tayini, Zeynep için büyük bir yıkım olur. Elif itiraz hakkını kullanarak, Sarpça’da kalma mücadelesine devam ederken, öğrencileri de ondan habersiz hummalı bir çalışma içine girerler. Emir ise gizli desteğiyle, okulda Elif için büyük bir fırsat ayarlamayı başarır. Ancak karar Elif’in okula gelip kendisini savunmasına bağlıdır.

Zeynep, yaşadığı kayıp gecenin etkisiyle büyük bir karanlığa gömülmüştür. Elif onun yaşadıklarından habersiz, ona umut olmaya çalışır. Gülendam ise Zeynep’in bu halinin gerçek nedenini bildiğinden vicdan azabı çekmektedir.

Adı Sevgi dizisinde Elif öğretmene engeller üst üste geliyor, Emir ise hep yanında! 9

Herkesin Elif için seferber olması, Baykaraların bütün çabalarını boşa çıkartmak üzeredir. Ancak Ekrem ve Macide, Elif’in yoluna bir taş daha koymak için gözlerini karartırlar. Elif’in okula gidişi Baykaralar tarafından engellenirken, Emir yine Elif’i yalnız bırakmaz. Emir ve Ekrem karşı karşıya geldiğinde, Ekrem bir seçim yapmak zorunda kalır. Ekrem’in seçimi Volkan’ı çileden çıkarır.”