Ana sayfa Sosyal Medya Adınızı twitter’da aratıyor musunuz? Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’tan samimi yanıt!

Adınızı twitter’da aratıyor musunuz? Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’tan samimi yanıt!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Menajerimi Ara dizisinde başrolde yer alan Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş, aynı zamanda hikayede de partner pozisyonunda… İkili birbirlerine çok iyi bir uyum sağladı. Deniz Can Aktaş daha durağan görünümü ile dikkat çekerken, Ahsen Eroğlu tam tersi çok enerjik ve hayat dolu bir görüntü sergiliyor…

Onedio’nun youtube kanalında sosyal medyadan gelen soruları yanıtlayan ikili, samimi halleriyle göz doldurdu. Birçok izleyicinin merak ettiği bir soru da yanıt buldu. Sosyal medyada yazılanları ünlü isimler de takip ediyor mu? Birçok kişi çok önem vermediğini, bazen baktığını, çok etkilenmediğini söyleyen söylemlerde bulunmuştu.

Ancak iki ünlü oyuncu çok samimi bir itiraf yaptı ve sosyal medyanın hayatlarında ne kadar önemli olduğu da ortaya çıktı. “Adınızı twitter’da aratıp hakkımda ne demişler diye bakıyor musunuz?” şeklindeki soruya genç oyuncular hem net hem de samimi yanıtlar verdi.

Deniz Can Aktaş, “Bakıyorum ben… Aslında çok isme değil de daha çok dizi hashtag’lerine daha çok bakıyorum. İsme çok nadir, aklıma gelirse bakıyorum” ifadesini kullandı.

Ahsen Eroğlu da baktığını söyledi ve “İsme genelde fotoğraflarını koyuyorlar, bazen aralarda enteresan şeyler çıkıyor. Ben bakıyorum. Güzel şeyler yakalayınca like’lıyorum. Ya da retweet’lediğim bile oluyor. Ben seviyorum izleyicilerin bizim hakkımızda güzel şeyler, yaratıcı yorumlar yapmalarını. O yüzden ben bakıyorum” şeklinde konuştu.

Deniz Can Aktaş da insanın kendisi hakkında neler yazıldığını merak ettiğini sözlerine ekledi. Videodan programı izleyebilirsiniz.