Ana sayfa Sosyal Medya Ah Ezgi Mola, yine Safiye’ye bağladı, sevgilisi acımadı yayınladı!

Ah Ezgi Mola, yine Safiye’ye bağladı, sevgilisi acımadı yayınladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisindeki Safiye karakteriyle gündemden düşmüyor Ezgi Mola, 8 yıl sonra yeniden döndüğü dizi setlerinde yoğun günler geçiren oyuncu, diziye ve karakterine gelen övgülerden de son derece memnun. Mola, sosyal medyayı etkin kullanan bir isim olarak dizinin kamera arkasından paylaşımlar da yapıyor.

Evinden de pek çok video ve fotoğraf paylaşımları yapan oyuncu, hayranlarıyla yakın ve samimi bir iletişim içerisinde. Doğallığı, samimiyeti herkesin takdirini kazanan oyuncu, aynı zamanda esprili kişiliğiyle de herkesin sevdiği bir isim.

Ezgi Mola’nın sevgilisi İşletmeci Mustafa Aksakallı da en az Ezgi Mola kadar esprili bir kişilik. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlara kimi zaman Mola’yı da dahil ediyor. Üstelik bazen oynadığı Safiye karakterine atıfta bulunan paylaşımlarıyla da herkesi güldürüyor.

Ezgi Mola’yı takip edenler, onun evinde, özel hayatında da Safiye kadar olmasa bile ne kadar titiz, düzenli, temizlik seven bir kişilik olduğunu yakından biliyor.

Ancak Safiye gibi bir karakteri oynamaya başladıktan sonra Ezgi Mola’nın temizlik huyu da ister istemez hem kendisinin hem de çevresindeki arkadaşları ve sevgilisi için esprili bir duruma dönüştü.

Arada bir Safiye’ye bağlayıp temizliğe dalan oyuncuyu habersizce çeken sevgilisi bu kez de setten gelir gelmez elindeki bir bezi yıkamaya uğraşan Ezgi Mola’yı çekip, yine hiç gözünün yaşına bakmadan yayınladı sosyal medyada.

Ezgi Mola da tabii ki bu paylaşımı kendi story hesabında da paylaştı..

Ah Ezgi Mola, yine Safiye'ye bağladı, sevgilisi acımadı yayınladı! 8

Ah Ezgi Mola, yine Safiye'ye bağladı, sevgilisi acımadı yayınladı! 9