Ana sayfa Dizi İzle Ah Kalbim 30 Haziran Pazar 334. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ah Kalbim 30 Haziran Pazar 334. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında hafta sonları yayınlanmakta olan Ah Kalbim dizisinin yeni bölümü 30 Haziran Pazar akşamı izleyicilerle buluşacak. Heyecan dolu 334. bölümde neler olacağı ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Videodan yeni bölümden ilk fragmanı izleyebilirsiniz.

Ah Kalbim’de bu akşam King, Abhi ve Pragya’yı yan yana gördükçe çok öfkelenir. Nikhil ise DNA testi yapan doktoru tehdit eder. Nikhil gerçekleri öğrenebilecek mi?

King ve Abhi’nin konuştuklarını gören Pragya King’i bir şekilde oradan uzaklaştırır. King Abhi ve Pragya’yı bir arada gördükçe kıskanmaya başlar. Pragya’yı Abhi’nin yanından uzaklaştırmak isteyen King Abhi’nin engeliyle karşılaşır.

Tanu ise Nikhil ile iş birliği yaparak hastanede neler yaşandığını öğrenmeye çalışır. Nikhil hastaneye giderek doktoru tehdit eder. Doktor Abhi’nin Kiara’ya DNA testi yaptığını söylemez fakat Nikhil doktor için kötü bir plan hazırlar. Nikhil DNA testi yapıldığını öğrenebilecek mi?

Nefretten doğan bir aşkın konu edildiği ‘Ah Kalbim’ Kanal 7 ekranlarında…

Künye:
Orijinal Adı: Ah Kalbim – Kumkum Bhagya
Yönetmen: Sameer Kulkarni, Sharad Pandey
Yapımcı: Ekta Kapoor Senaryo: Anil Nagpal Yapım Yılı:2014
Oyuncular: Supriya Shukla, Mrunal Thakur, Sriti Jha, Shabbir Ahluwalia, Daljeet Soundh, Arjit Taneja, Faisal Rashid, Ankit Mohan, Madhu Raja
Ülke: Hindistan Tür: Romantik- Drama