Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Kalbim dizisi 31 Ocak Çarşamba 102. bölümünde Purab gerçekleri öğrenecek mi?

Ah Kalbim dizisi 31 Ocak Çarşamba 102. bölümünde Purab gerçekleri öğrenecek mi?

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden Ah Kalbim, 31 Ocak Çarşamba günü 102. bölümüyle ekranda olacak. Peki yeni bölümde neler yaşanacak?

PURAB GERÇEKLERİ ÖĞRENECEK Mİ?

Ah Kalbim’de Bülbül ve Pragya Aliya’yı tuzağa düşürecekleri yere gider. Orada Purab’a yakalanan Bülbül oynadıkları oyunu itiraf edecek mi?

102. Bölüm Özeti:

Aliya Abhi’nin albüm kayıtlarını alır ve Pragya’nın hazırladığı tuzağa doğru gider. Pragya ve Bülbül albümü Aliya’dan alacak kişinin kim olacağını düşünürken Bülbül yaşlı bir adam kılığına girer. Bülbül ve Pragya buluşma noktasına geldiğinde Purab ile Abhi’nin de orda olduğunu görür. Kostüm değiştiren Bülbül yanlışlıkla bıyığını düşürünce Purab onu farkeder. Bülbül’ün Pragya’nın yanında olduğunu anlayan Purab ona karşı öfke duymaya başlar. Purab ile arasını düzeltmek isteyen Bülbül gerçekleri ona açıklayacak mı?

İki kız kardeşin aşkları ve umutlarının konu edildiği ‘Ah Kalbim’ hafta içi 21:30, Cumartesi 21.00’de Kanal 7 ekranlarında…

Künye:

Orijinal Adı: Ah Kalbim – Kumkum Bhagya
Yönetmen: Sameer Kulkarni, Sharad Pandey

Yapımcı: Ekta Kapoor Senaryo: Anil Nagpal Yapım Yılı:2014
Oyuncular: Supriya Shukla, Mrunal Thakur, Sriti Jha, Shabbir Ahluwalia, Daljeet Soundh, Arjit Taneja, Faisal Rashid, Ankit Mohan, Madhu Raja

Ülke: Hindistan Tür: Romantik- Drama