Ana sayfa Foto Galeri Sarp Apak, ‘hanımcıyım’ akımının en büyük destekçisi!

Sarp Apak, ‘hanımcıyım’ akımının en büyük destekçisi!

tarafından ker_def
Sarp Apak, 'hanımcıyım' akımının en büyük destekçisi! 7
Sarp Apak, ‘Hadi Be’ye Konuştu!

Ünlü oyuncu Sarp Apak, yeni başlayacak Jet Sosyete dizisinden, Gülse Birsel’in hayatındaki önemine, futbola olan tutkusunun nasıl kötü sonla bittiğinden, evde tüm ipleri eşine bırakmasına kadar çok özel soruları yanıtladı… Keyifle okuyacağınız bir röportaj ortaya çıktı…

Başarılı sunucu Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı “Hadi Be”nin konuğu, ‘Ölümlü Dünya’ sinema filmiyle seyirciyle buluşan ünlü oyuncu Sarp Apak oldu. Hayli keyifli anların yaşandığı “Hadi Be” canlı yayınında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtlayan Sarp Apak, özel hayatı, bilinmeyen yönleri ve yeni projeleriyle hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Taş gibi film oldu

“Ölümlü Dünya” adlı yeni komedi filminde rol alan Sarp Apak, filmle ilgili olarak “Taş gibi film oldu. Kendi filmim diye demiyorum, gerçekten çok güzel bir film oldu. Uzun yıllardır bu sektördeyim, yaklaşık bir 8-10 filmde çalıştım. İnsan içindeyken anlıyor bazı şeyleri. Seyirciye ulaşabilecek mi, eğlenebilecekler mi filan… Bu filmde o anlamda çok rahattık” dedi.