Ana sayfa Güncel Haberler Ahu Yağtu’yu dizilerde izleyemeyenler için bir yol daha var

Ahu Yağtu’yu dizilerde izleyemeyenler için bir yol daha var

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Kadın dizisinde Pırıl karakterine hayat veren Ahu Yağtu, mesleğe modellik ile başlamış olmasına rağmen, genç yaşlarda oyunculuk eğitimi de alarak sektöre iyi bir giriş yapmıştı. Yıllar içinde de kendini gösteren ve önemli rollerde yer alan oyuncu, son olarak Kadın dizisinde kendini göstermişti.

Şu aralar bir dizi projesi bulunmayan Ahu Yağtu, bunun sebebini de vaktinin olmaması olarak açıklıyor. Ünlü oyuncu, hem geçen sezon başladığı Closer isimli tiyatro oyununda yer almaya devam ediyor hem de yeni oyununun müjdesini veriyor.

Ahu Yağtu, instagram hesabından yeni projesinden detay paylaştı. Oyuncu Karanlıkta Komedi isimli yapımda Clea isimli bir karaktere hayat verecek. Rahat ve sivri dilli olan Clea’yı bohem olarak tanıtan oyuncu, oyunun 27 Şubat’ta izleyicilerle buluşacağını da hatırlattı.

Yağtu daha önce yaptığı açıklamada projenin çok zor bir iş olduğunu, karanlıkta oyuyormuş gibi yapmak gerektiğini ve kendisinin de provalarda zorlandığını belirtmişti.

Ahu Yağtu’yu dizilerde izleyemeyenler için bir yol daha var 7