Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü hayranları başlattı, Can Yaman hayranları noktayı koydu!

Akın Akınözü hayranları başlattı, Can Yaman hayranları noktayı koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlülerle fanlarının arasındaki ilişki son derece ilginç… Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada durum böyle.. Ancak bir gerçek var ki son zamanlarda fanları en sıkı şekilde çalışan ünlü isim Can Yaman. Ünü Türkiye sınırlarını aşan ve yurt dışında pembe dizi yıldızı olarak tanımlanan Can Yaman’ın hayranları bir kurumsal şirket gibi çalışıyor.

Her an tetikte bekleyen Can Yaman hayranları, oyuncuyla ilgili en ufak bir ayrıntıyı kaçırmıyor. Hayranlar, bir dedektif gibi oyuncunun her paylaşımını, her adımını çok sıkı bir şekilde takip ediyor. Son yaşanan olay bunun en büyük kanıtı oldu.

Her şey sosyal medyada Hercai dizisiyle yıldızı parlayan Akın Akınözü’yle ilgili yapılan bir paylaşımla başladı. Farklı hesaplar tarafından yapılan paylaşımlarda Akın Akınözü’nün uluslararası bir derginin kapağında yer alacak ilk Türk oyuncu olacağı duyuruldu.

Akın Akınözü hayranları başlattı, Can Yaman hayranları noktayı koydu! 8

Ancak bu paylaşım belli ki Can Yaman hayranlarını çok fena kızdırdı. Zira Can Yaman’ın fanları tarafından yapılan paylaşımlarda duyurunun yanlış olduğuna dikkat çekildi.

Can Yaman fanları, oyuncunun daha önce Vanity Fair dergisine kapak olduğunu hatırlattı ve kapak fotoğraflarını da paylaştı. Böylece fanları Can Yaman’ın başarasının gölgelenmesine izin vermedi.

Can Yaman, İtalyan Vanity Fair dergisinin nisan sayısına kapak olmuş ve dergide geniş bir röportajı yayınlanmıştı.

Akın Akınözü hayranları başlattı, Can Yaman hayranları noktayı koydu! 9

Vanity Fair özel röportaj için ‘En çok arzulanan adam ilk defa kendisi hakkında konuştu’ başlığını kullanmıştı.

Can Yaman hayranları sosyal medyada örgütlü bir şekilde ilerliyor.

Oyuncu hakkında olumlu paylaşımlar yaparak popülerliğine katkı sağlamaya çalışan hayranlar, bunu gönüllü olarak sürdürüyor.

Can Yaman adına açılan binlerce fan sayfası var. Oyuncu bu durum farkında mı bilemiyoruz, ancak hayranlar çok yoğun bir emek sergiliyor.

Dünyanın farklı ülkelerinde yaşayan bu hayran kitlesi sosyal medyadan organize oluyor ve her gün Can Yaman’ı öne çıkartmak için birçok paylaşım yapıyor.

Can Yaman adına yapılan bu gönüllü çalışma birçok ünlü ismi de kıskandıracak kadar başarılı şekilde sürdürülüyor.