Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev’e gerçekten bravo, Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor’u itip, aralarına girmeyi başardı!

Alev Alev’e gerçekten bravo, Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor’u itip, aralarına girmeyi başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Geçen sezon Mucize Doktor dizisi başladığında, Bir Zamanlar Çukurova ikinci sezonundaydı. Birçok kanal bu iki dizinin yanına 3. bir yapımı koymaya çalıştı ama pek de başarılı olamadı… Mucize Doktor 15’in üstünde reytingler alıyor, Bir Zamanlar Çukurova, kendi kitlesini sıkı sıkıya tutuyordu. Sonuçta da geçen sezon perşembe akşamları diğer kanallar için tam bir kabus idi..

2020-2021 sezonunda ise Show TV araya girmeye kararlıydı ve yeni sezondaki en güçlü yeni dizisi olan Alev Alev’i de hiç tereddüt etmeden bu iki güçlü dizinin karşısına koydu… Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Berkay Ateş, Cem Bender, Berker Güven ve Cihangir Ceyhan gibi başarılı isimlerin başrolünde yer aldığı Alev Alev, çok iyi başladı ve aynı şekilde de devam etti.

İyi bir hikaye ve güçlü oyunculuk performansları olursa perşembe gibi kabus bir günde bile yeni dizilerin tutabileceği ispatlanmış oldu. Alev Alev dizisi şimdiye kadar toplamda 11 bölüm yayınlandı. 5-7 arası reytingler elde ederek ilerleyen dizi kendi kemik kitlesini de oluşturdu.

Bir Zamanlar Çukurova neredeyse geçen sezon kadar güçlü. Mucize Doktor ise bu sezon rakibinin gerisinde kalarak izleyici kaybetti. Alev Alev ise ikisinin arasına girdi ve seken izleyicileri toplayarak kendi kemik kitlesini elde etti.

Show TV’nin Alev Alev dizisinin Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova’nın güçlü performanslarına rağmen tutması, Star TV’yi de cesaretlendirdi ve Sol Yanım rekabete katıldı. Ancak Star TV, bu adımı ile şimdilik beklediği reytingleri bulabilmiş değil.

Show TV ise, artık perşembe akşamları ortalamanın biraz üzerinde reytingler alabilen, güçlü bir hikayesi ve oyunculuk performansları sunan Alev Alev gerçeği var. Dün akşam da 11. bölümde kendi kemik izleyicisini ekran başına toplayan dizi, AB’de 3. sırada yer alırken, total ve ABC1 gruplarını ise 7. olarak bitirdi. Bu önemli bir başarının da göstergesi olarak kayıtlara geçti.