Ana sayfa Kadın Haberleri Aleyna Solaker, Deniz Baysal ve Ceyda Ateş’ten tatil manzaraları

Aleyna Solaker, Deniz Baysal ve Ceyda Ateş’ten tatil manzaraları

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Hizmetçiler dizisinde birlikte rol alan Aleyna Solaker ile Deniz Baysal, sadece 3 bölüm yayınlanan dizinin iptal olması ile hayal kırıklığı yaşamıştı. Ceyda Ateş, ise geçtiğimiz sezon Çocuk dizisi ile yeniden ekrana dönmüştü. 3 ünlü isim de tatil hallerini instagram hesaplarından yayınladı.

Kırgın Çiçekler dizisiyle büyük başarı kazanan ve popüler olan Aleyna Solaker, Mart ayında da Hizmetçiler dizisiyle uzun süren sessizliğine son vermişti. Hayranları ile sadece 3 bölüm buluşabilen oyuncu, şimdilerde ise tatilde moral depoluyor. Ünlü oyuncunun sosyal medya paylaşımlarına da ilgi büyük.

Aleyna Solaker, Deniz Baysal ve Ceyda Ateş'ten tatil manzaraları 9

Hizmetçiler dizisiyle yeniden ekrana dönen bir başka oyuncu Deniz Baysal da, Aleyna Solaker gibi projenin iptal olmasıyla hayal kırıklığı yaşamıştı. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden sonra Söz ile çıkışını sürdüren oyuncu, uzun yıllardır devam eden kariyer yükselişinde bir hayli yoğun tempoda çalıştı.

2019 yılının Eylül ayında sevgilisi Barış Yurtçu ile evlenen oyuncu, eşiyle birlikte tatilde mutluluk saçıyor. Instagram hesabından aşk pozunu yayınlayan Deniz Baysal, beğenileri ve iltifatları kaptı.

Aleyna Solaker, Deniz Baysal ve Ceyda Ateş'ten tatil manzaraları 10

Geride bıraktığımız sezon Çocuk dizisinde rol alan oyuncu, dizide bir başkasının çocuğuna bakmak durumunda kalan Şule karakterine hayat vermişti. Anneliği dizide tadan oyuncu, şimdilerde hamile ve heyecanla bebeğinin doğumunu bekliyor. ABD’de yaşayan Ceyda Ateş, mutlu ve huzurlu olduğunu da instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla gösteriyor.

Aleyna Solaker, Deniz Baysal ve Ceyda Ateş'ten tatil manzaraları 11