Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Alp Navruz, onca rol teklif arasında Elimi Bırakma’yı neden tercih etti?

Alp Navruz, onca rol teklif arasında Elimi Bırakma’yı neden tercih etti?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Detay

Pazar akşamları TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Elimi Bırakma dizisi, yeni sezonun en başarılı yapımları arasına girmeyi başardı. Aslında yaz aylarında diziyi ekrana sürerek sezonun başlamasını beklemeyen TRT’nin bu taktiğinin de tuttuğu görülüyor.

Elimi Bırakma, Pazar akşamlarının en çok seyredilen programı olmayı başardı. Henüz tüm rakipleri ekrana gelmiş değil. Ancak izleyiciler Cenk ve Azra’nın hikayesini sevdi ve kolay kolay da bırakacak değil.

Alp Navruz, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden sonra kısa sürede yeniden ekrana dönmesi nedeniyle eleştirilmişti.

Büyük bir hata yaptığı, yüzünü dinlendirmesi gerektiği değerlendirmeleri yapılmıştı.

Ancak ünlü oyuncu bu yorumları dinlemedi ve Elimi Bırakma dizisine başlayarak Sinan’dan sonra Cenk olarak ekranda yer aldı.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde müthiş bir Sinan fanatikliği vardı. İzleyiciler bu karakteri çok sevmişti. Ancak dizinin geçtiğimiz sezonki finaline doğru Sinan karakterinin değişmesi ve kötü birisine doğru evrilmesi de aslında Alp Navruz’a yardımcı oldu.

Sinan fanatikliğinin azalması, Cenk karakterine geçişte Alp Navruz’un elini güçlendirmiştir.

Ranini’ye konuşan Alp Narvuz, neden Elimi Bırakma dizisini tercih ettiği sorusuna şu yanıtı veriyor:

“Bir önceki dizimin final kararı açıklandıktan sonra çeşitli teklifler aldım. Birçoğu önceki dizimin benzeri hikayeye sahipti. Fakat Elimi Bırakma hikayesi ve özellikle Cenk karakteri ilgimi çekti.”

Alp Navruz, onca rol teklif arasında Elimi Bırakma'yı neden tercih etti? 7

Navruz, hikayede kendisine cazip gelen şeylerin neler olduğunu da anlattı.

Başarılı oyuncu, “Hikayede her karakterin birbiriyle paralel ve derin hikayeleri var. Zamanla tanınan duygular, unutulmayan yaşanmışlıklar, gelecekteki tesadüfler gibi didaktik bir yönü olan hikayemiz haliyle dikkatimi çekmişti” açıklamasında bulundu.

Cenk karakterinin kapalı kutu olduğunu, geçmişin gölgesinde yaşadığını söyleyen Alp Navruz, “Dertleşmek, bahane üretmek, sebep aramak gibi olağan insani duyguları yaşamaktan kaçınan, kendi içinde farklı motivasyonlarla çözüme ulaşmaya çalışan, kapalı kutu bir karakter” ifadelerini kullandı.