Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz’un Zümrüdüanka hazırlıkları hız kazandı!

Alp Navruz’un Zümrüdüanka hazırlıkları hız kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Temmuz ayı geldi. Zümrüdüanka gibi birçok dizi setinde çalışmalar bu ay başlayacak. Yeni sezon öncesinde ekipler stok bölümler çekmek için çaba harcayacak. Pandeminin 2. dalgası düşünülerek alınan bu önlem, birçok dizi setinde kendisini gösterecek. Yeni sezonun ise Eylül ayında başlaması bekleniyor. Zümrüdüanka dizisinde de çekimler 2 hafta sonra başlıyor.

Alp Navruz, Ceren Yılmaz ve Selim Bayraktar’ın başrolünde yer aldığı dizinin çekimleri için ekip önümüzdeki günlerde Kapadokya’da bir araya gelecek. Dizinin çekimleri Mart ayında durdurulmuştu. Aradan geçen 3 ayın ardından ekip 2. sezon için büyük heyecan içinde.

Alp Navruz da kendi çapında dizinin yeni sezonu için hazırlıklarını sürdürüyor. Ünlü oyuncu spor çalışmalarını sürdürürken, aynı zamanda cilt bakımı da yaptırdı.Hem fit olmaya çaba harcayan oyuncu hem de cildinin pürüzsüz olması için özel bir bakım yaptırdı.

Instagram hesabından hem kamyon lastiği ile spor yaptığı bir fotoğrafını yayınlayan oyuncu, ayrıca yüz bakımından da bir paylaşımda bulundu.

“Özlenen spor günleri” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınlayan oyuncu, hayranlarından da büyük beğeni topladı.

Alp Navruz'un Zümrüdüanka hazırlıkları hız kazandı! 8

“Temizlik vakti” ifadesiyle paylaşım yapan oyuncu, her açıdan dizinin yeni sezonuna hazır olma çabası içine girdi.

Alp Navruz'un Zümrüdüanka hazırlıkları hız kazandı! 9