Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Anıl Altan için mükemmel baba yakıştırması!

Anıl Altan için mükemmel baba yakıştırması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Anıl Altan ve eşi Pelin Akil, uzun süredir kızlarına birlikte bakıyordu. Çift sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla da ev hallerini hayranlarının beğenisine sunuyordu.

Ancak Pelin Akil’in kariyerine geri dönüş adımları atması, artık Anıl Altan’ın evde çocuklara bakma zorunluluğunu daha da artırdı. Akil, ilk olarak tiyatro sahnesinde Kaan Sekban ile birlikte proje üreterek kariyeri için önemli bir adım atmıştı.

Ünlü oyuncu daha sonra Uzak Ara Eğlence isimli Kanal D programını sunarak bu adımlarına bir yenisini ekledi. Oyuncu, şimdilerde ise yeniden dizilere dönüş yapmanın heyecanını yaşıyor.

6. sezonuyla yakında ekrana dönecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a katılan Pelin Akil, sette olacağı için de eşini evde sıklıkla ikizlerle yalnız bırakacak. Anıl Altan ise ikiz kızları ile birlikte geçirdiği günleri anlatan paylaşımlarıyla beğeni topluyor.

Hayranlarının “Mükemmel baba” yakıştırmasında bulunduğu oyuncu, ev halini aşağıdaki paylaşım ile takipçilerinin dikkatine sundu:

Babayla baş başa kalınan bir günden…biri sarılırken diğeri de tokasını takmamı istiyor ve bunlar aynı anda olmazsa kızıyorlar:))) elimden gelenin en iyisiyle nefesim yettiğince yanınızdayım kızlarım… (koltuktaki herkülün suratını görebilen?:))

Anıl Altan için mükemmel baba yakıştırması! 7