Ana sayfa Dizi Haberleri Anıl Altan’dan sonra Aşk Mantık İntikam dizisine 2 oyuncu daha geliyor!

Anıl Altan’dan sonra Aşk Mantık İntikam dizisine 2 oyuncu daha geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yaz başından bu yana ekranda devam edebilmesi ile büyük bir başarı kazanan Aşk Mantık İntikam dizisinde yeni yılda yeni değişim çabaları ortaya çıktı.

Yeni kararlar sonrasında Burcu Özberk ve İlhan Şen ikilisi hikayede daha çok öne çıkacak. İzleyicilerin de talebi olan Çınar ve Çağla karakterlerinin artık dizide hikayeleri bitiyor… Burak Yörük ve Melisa Döngel ikilisi de veda edecek.

Dizinin yeni döneminde iki yeni oyuncu hikayede yerini alacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Sebahat Kumaş ile Elçin Atamgüç diziye katılıyor. Dizinin kadrosuna en son katılan isim Anıl Altan olmuştu. 4 yıllık aradan sonra yeniden setlere dönüş yapan Anıl Altan, Ayaz karakteri ile hikayede yerini aldı.

Anıl Altan'dan sonra Aşk Mantık İntikam dizisine 2 oyuncu daha geliyor! 7

Şimdi de Ayaz karakterinden sonra 2 yeni karakterin daha diziye katılması yönünde karar alındı. Sebat Kumaş, Ozan karakterinin asistanı olarak yerini alırken, Elçin Atamgüç ise yeni karakterin annesi olarak ekrandaki yerini alacak.

Aşk Mantık İntikam dizisinin hikayesinde köklü bir değişikliğe gidileceği Ozan ile Esra karakterlerinin de artık yeniden bir araya gelecekleri setten yansıyan detaylar arasında bulunuyor.

Dizinin hayranları uzun bir süredir bu konudan şikayetçiydi. Esra ve Ozan’ın hikayede birlikte olmalarını isteyenler Çınar ve Çağla’dan rahatsızlıklarını sosyal medya yorumlarında sergilediler.

Dizinin devam edebilmesi için alındığı tahmin edilen bu kararlar sonrasında dizinin nereye doğru gideceği, reytinglerinin nasıl geleceği ve izleyicilerin tatmin olup olmayacağı gibi konular öne çıkacaktır.