Ana sayfa Güncel Haberler Aradan 10 yıl geçti ama Ezel dizisinde Eyşan’ın bir sözü sosyal medyada gündem oldu!

Aradan 10 yıl geçti ama Ezel dizisinde Eyşan’ın bir sözü sosyal medyada gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ezel dizisi, Türk dizi tarihine damgasını vuran yapımlardan birisiydi… 2009-2011 yılları arasında ekrana geldi. Kenan İmirzalıoğlu,Cansu Dere,Yiğit Özşener, Tuncel Kurtiz, Barış Falay, Sarp Akkaya, Bade İşçil gibi birçok önemli ismi bir araya getirdi.

Ezel dizisi bitti ama geriye o kadar çok hatırası kaldı ki… 25 Aralık 2009 tarihli Eyşan’ın Ezel’e attığı mesajın fotoğrafını paylaşan dizinin hayranları 10 yıl öncesine döndü.

Ezel dizisinin akıllarda ne kadar büyük yer edindiğini sosyal medyada yapılan paylaşımlardan anlayabilirsiniz. Twitter’da bu paylaşımlar o kadar çok arttı ve bir anda gündem oldu ki, Türkiye gündeminde en çok konuşulan konular arasına Ezel dizisi bir kez daha girdi.

Ezel’i bugüne kadar yapılan en iyi dizi olarak tanımlayan hayranlar, esprili mesajlarıyla sosyal medyada 10 yıl aradan sonra yeniden Ezel ve Eyşan aşkına yönelik birçok yorum yaptı.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

Aradan 10 yıl geçti ama Ezel dizisinde Eyşan'ın bir sözü sosyal medyada gündem oldu! 15 Aradan 10 yıl geçti ama Ezel dizisinde Eyşan'ın bir sözü sosyal medyada gündem oldu! 16 Aradan 10 yıl geçti ama Ezel dizisinde Eyşan'ın bir sözü sosyal medyada gündem oldu! 17 Aradan 10 yıl geçti ama Ezel dizisinde Eyşan'ın bir sözü sosyal medyada gündem oldu! 18 Aradan 10 yıl geçti ama Ezel dizisinde Eyşan'ın bir sözü sosyal medyada gündem oldu! 19 Aradan 10 yıl geçti ama Ezel dizisinde Eyşan'ın bir sözü sosyal medyada gündem oldu! 20 Aradan 10 yıl geçti ama Ezel dizisinde Eyşan'ın bir sözü sosyal medyada gündem oldu! 21 Aradan 10 yıl geçti ama Ezel dizisinde Eyşan'ın bir sözü sosyal medyada gündem oldu! 22 Aradan 10 yıl geçti ama Ezel dizisinde Eyşan'ın bir sözü sosyal medyada gündem oldu! 23