Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’da şok üstüne şok! Ayrılıklar üst üste geldi!

Mucize Doktor’da şok üstüne şok! Ayrılıklar üst üste geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Mucize Doktor dizisi ikinci sezonu ile yoluna devam ediyor. Geçen sezon reyting rekorları kıran dizi, bu sezon ise izleyici kaybetti ve birincilikten de düştü… Bir Zamanlar Çukurova’nın rekabette öne geçtiği bir dönem yaşanıyor. Peki Mucize Doktor dizisinde yeniden yükseliş için nasıl bir hamle yapılacak?

İşte bu hamlenin ilk işaretleri dizinin hikayesindeki bazı keskin dönüşler ile yapılacak gibi duruyor. Her şeyden önce Ali Vefa daha da ajitasyona doğru ilerleyebilir. “Sizin gibi olmak için” diyerek kötülük yapmak isteyen ama kendine de bunu kabul ettiremeyen bir karakter göreceksiniz. Ali Vefa’daki bu değişiklik herkesin dikkatini çekecek.

Ayrıca dizide ayrılıklar da çok konuşulacak Nazlı ile Ali Vefa artık birbirinden uzaklaşıyor. Beliz ile Ferman’in ilişkisi de bitti ve ayrılık yaşandı… Ayrıca Ferman’ın rakibi olan Ferda da cerrahi bölüm şefliğini kapacak. Yani Ferman hem aşkını hem de kariyerindeki büyük bir hedefi kaybedecek…

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut ve Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındıran “Mucize Doktor” dizisinin hikayesinde büyük değişimin işaretleri 39.bölüm fragmanı ile verildi.

26 Kasım Perşembe akşamı duyguların karışacağı, izleyicilerin ayrılıklarla rahatsız olacağı sahneler yaşanacak. Özellikle de Nazlı ile Ali Vefa’nın ayrılığı birçok dizi hayranını daha şimdiden üzdü.

“Böyle fragman yaparak kalp krizi geçirsinler mi dediniz” diye yorum bırakan bir izleyici, birçok dizi hayranı gibi gelişen olaylar ile şoke olmuş durumda…