Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza ve Savaşçı’nın reytingde büyük yarışı! Maria ile Mustafa bir adım geride!

Arıza ve Savaşçı’nın reytingde büyük yarışı! Maria ile Mustafa bir adım geride!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları artık reyting yarışı iyice kendisini göstermeye başladı. Dün akşam Savaşçı 5. sezonuna başladı. Fox TV’nin dizisi, ilk 4 sezonda büyük başarılar elde etmişti. Dizinin reytingleri de hep iyi seviyede geliyordu.

Arıza ise Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan ikilisinin buluştuğu yeni bir aksiyon dizisi… İkilinin iyi bir uyum sergilediği dizide Olgun Toker de öne çıkan bir diğer oyuncu oldu. Arıza dizisinin reytingleri de büyük merak konusu oldu…

Arıza reyting sonuçlarına bakılır ise ne iyi bir başlangıç yaptı, ne de çok kötü bir durumda… Orta karar bir başlangıca imzasını atan dizinin totalde 4’le reytinge yaklaşması iyi bir adım. Arıza’nın totalde 5. sırada yer aldığını hatırlatalım. Dizi AB grubunda 4. sırada bulunuyor. ABC1’de ise Arıza dizisi, 4’lü reytingin üzerine çıkarak 3. sırayı elde etti. Show TV’nin iddialı yapımı özellikle ABC1 grubunda çok iyi bir noktada bulunuyor.

Pazar akşamları reytingler düşük oluyor ve Arıza’nın bu performansı da hafta sonu olması açısından fena durmuyor… Savaşçı dizisine rakip olduğunu daha ilk bölümden gösteren Arıza, hem AB hem de ABC1 gruplarında rakibini geçti. Savaşçı, totalde 2. sırada yer alarak gücünü sergiledi. Ancak AB ve ABC1 gruplarında geçtiğimiz sezonlara oranla düşüş sergiliyor. Savaşçı totalde 4’lü reytinglerin üzerine çıktı, AB’de çok düştü ve ABC1’de de idare eder pozisyonda.

Reyting yarışında Arıza’nın AB ve ABC1 gruplarında Savaşçı’dan daha iyi durumda olduğu net. Ancak Savaşçı da total kitlesini elinde tutacaktır.

atv’nin dizisi Maria ile Mustafa ise totalde 4. sırada yer alarak Arıza’yı geçti. Ancak AB grubunda dizi 2 reyting oranına bile ancak yaklaşabiliyor. Maria ile Mustafa total’de 4’lere yaklaşan reyting başarısıyla ayakta kalacağa benziyor.

İşte 13 Eylül Pazar akşamının reytingde ilk 10 program sıralaması:

Arıza ve Savaşçı'nın reytingde büyük yarışı! Maria ile Mustafa bir adım geride! 2