Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar 495. Yeni Bölüm Fragmanı İzle

Arka Sokaklar 495. Yeni Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 495. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, uyuşturucu şebekesinin peşinde amansız takibini sürdürüyor! Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan’ın başrollerinde yer aldığı Kanal D’nin iddialı dizisi Arka Sokaklar, 16 Kasım’da yeni bölümüyle hayranlarının karşısında olacak.

Yeni bölümde yine aksiyon dolu sahneler var. Arka Sokaklar 495. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Videodan ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Peki 494. bölümde neler yaşanmıştı? İşte detaylar: Arka Sokaklar 493. Bölümde hamile olan Aylin, yüksek bir yerden düşüyor! Aylin, Rıza Baba olayında bir delili takip ederken zor bir durumun içine düşüyor. Nimet isimli bir kadının Rıza Baba olayında önemli bir rolü vardır. Bulunduğu depoya giden Aylin onunla ve çetesiyle karşı karşıya kalır. Çatışma esnasında dengesini kaybeder ve yüksek bir yerden düşer. Olay yerine gelen Hakan, onu hemen hastaneye kaldırır. Aylin’in bebeğini kaybedip, kaybetmediği sonuçlardan sonra belli olacaktır. Nazike’nin istenme olayında şaşkınlığını bir türlü üzerinden atamayan Hüsnü, bu işte bir bit yeniği olduğunu düşünmektedir. Hüsnü’nün korktuğu başına gelir. Eve adamın ailesi gelir ve onun hakkındaki gerçekleri anlatmaya başlarlar. Adam ağır şizofren çıkar. Kendisini Kanuni Sultan Süleyman’a benzeten adam Nazike’yi haremine katmak istemektedir.

Arka Sokaklar, merakla beklenen bölümüyle 16 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul
Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)