Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisinde daha önce hiç yaşanmamış acı olay!

Arka Sokaklar dizisinde daha önce hiç yaşanmamış acı olay!

tarafından ker_def

Kanal D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar, son iki haftadır yeniden total grubunda reytinglerde birincilikler elde ediyor. Dizinin yükselen performansı hikayenin de heyecanlanmasını sağladı. 7 Şubat Cuma günü yayınlanan 541. bölümde Rıza baba istifasını hazırlamıştı. 14 Şubat tarihindeki yeni bölümde ise kimsenin tahmin etmeyeceği bir olay yaşanacak.

Arka Sokaklar 542. Bölüm Fragmanı yayında! Rıza Baba istifa etmeye karar verince ekip toplu olarak istifa ediyor! İşte o anlar izleyicileri de çok duygulandıracak… Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Rıza Baba Nevres yüzünden istifa dilekçesini vermeye karar verir. Bu duruma daha fazla dayanamamaktadır. Ancak ekibin Rıza Baba’yı bırakmaya niyeti yoktur. Mesut önderliğinde herkes istifa dilekçesini verir. Rıza Baba şaşırmıştır.

Rıza Baba ne karar verecek? Arka Sokaklar yeni bölümüyle 14 Şubat Cuma 20.00’da Kanal D’de!

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), İlker İnanoğlu (Engin), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Merve Oflaz (Bahar), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yiğitcan Ergin (Cemal), Ela Yörüklü (Ezgi), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Tunç Oğuz (Arda), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Kerimhan Duman (Tunç), Ecem öz (Şule), Elvan Dişli (Pınar), Efe Günay (Haydarberk), Ada Baykan (Zeyno Bebek), Garip Kont