Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar, ilk kez sezon finaliyle beklentiyi veremedi! Öncekileri arattı!

Arka Sokaklar, ilk kez sezon finaliyle beklentiyi veremedi! Öncekileri arattı!

tarafından zk zk
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Türk televizyon tarihine damgasını vuran diziler arasında yer alan Arka Sokaklar dizisi, 13. sezon için ara verdi.

Pek fazla diziye nasip olmayacak bir izleyici kitlesinin uzun yıllardır takip ettiği dizi, her sezon sonunda çok şaşırtan ve merak ettiren bir sonla sezona veda ediyordu.

Ancak bu sezon pek beklendiği gibi bir durum yaratmadı. Bu kez beklentiyi karşılamaması şaşırttı.

Fakat Arka Sokaklar’ın öylesine kemikleşmiş bir izleyicisi var ki yeni sezonda da yine izlenmeye devam edeceği aşikar.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, bakın Arka Sokaklar dizisi ile ilgili neler söylüyor:

Arka Sokaklar, ilk kez sezon finaliyle beklentiyi veremedi! Öncekileri arattı! 7
“Arka Sokaklar sağlam bir matematiğe sahip

Tam 13 yıldır ekranda ve zirveyi bırakmaya da hiç niyeti yok Arka Sokaklar’ın… Rıza Baba’sı, Hüsnü’sü, Mesut’u, Ali’si, Metin’i, Tekin’i, Zeliha’sı, Selin’i, Hakan’ı, Aylin’i, Nazike’si ve Kazım’ıyla bu sezonu da çoğunlukla birinci olarak tamamladı.

Cuma akşamı ekrana gelen sezon finaliyle de Tüm Kişiler’de 6.77 reytingle 2’nci, AB’de 3.08’le 7’nci oldu. Uzun yıllar sonra ilk kez ana oyuncu kadrosundan birinin ölme ihtimali olmadan sezon kapandı.

Bu defa da Kazım öldü. Final şehitlikte bitti. Yine vurucu bir sezon finaliydi ama önceki yıllar kadar merak uyandırmadı. Arka Sokaklar sağlam bir matematiğin, doğru bir dramaturginin ve inanmış oyuncuların başarısıdır. Aynı ekip inandığı sürece de daha uzun yıllar ekranda kalmaya devam edecektir.”