Ana sayfa Dizi Haberleri Kalbimin Sultanı ve Kocaman Ailem şaşırttı! Yaz dizilerine ne oldu böyle? Yeni hüsranlar mı yaşanacak?

Kalbimin Sultanı ve Kocaman Ailem şaşırttı! Yaz dizilerine ne oldu böyle? Yeni hüsranlar mı yaşanacak?

tarafından zk zk

Yaz ekranına girdik ancak izleyenleri şaşırtan bir dizi süreci yaşanıyor. Bu yaz hem çok az dizi var hem de olanlar eskisi kadar ilgi çekmemeye başladı.

Kanalların dizi politikalarında daha temkinli bir yaklaşım izlemesi nedeniyle, geçtiğimiz yaz olduğu gibi çok fazla dizi göremeyeceğiz ekranda. Ancak beklenen dizilerden de henüz bir kaç tanesi yayına girebildi.

Şimdi tanıtımları dönen diziler beklense de yayınlanan dizilerin rağbet görmemesi de şaşırtıyor.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, bakın konuya nasıl bir açıklama getiriyor:

“Yaz dizilerinde o eski tat yok

Yaz geldi gelmesine ama ekranlarda henüz bir rahatlama yaşanamadı. Diziler tatile girdi, bu defa da Dünya Kupası başladı. Survivor son haftasında inanılmaz bir mücadele veriyor. Yaz dizileri yavaş yavaş arz-ı endam ediyor ama onlarda tam olarak karşılığını alamıyor.

Kalbimin Sultanı ve Kocaman Ailem şaşırttı! Yaz dizilerine ne oldu böyle? Yeni hüsranlar mı yaşanacak? 7

Çünkü seçim nedeniyle neredeyse her akşam bir lider kanallara konuk oluyor. Henüz dizilerin asıl izlenme oranını göremedik. Mesela, Kalbimin Sultanı ilk bölümüyle oldukça düşük bir reyting almıştı. Fakat bir sonraki hafta reytingini yükseltti. Üçüncü bölümden sonra daha da yükselecektir.

Kocaman Ailem ikinci bölümüyle kan kaybetmişti. Ancak üçüncü bölümde tekrar yükselişe geçti. Ancak her iki dizinin de yükselişi büyük bir ivme yakalayamadı. Eski sezonların tadı yok!

Bakalım, salı akşamı başlayacak olan Erkenci Kuş, 5 Temmuz’da start verecek olan Meleklerin Aşkı, Darısı Başımıza, Ege’nin Hamsisi, 4N1K o eski tatları verebilecek mi?”