Ana sayfa Dizi İzle Arka Sokaklar’da Selin hayvanseverlerle karşı karşıya geldi!

Arka Sokaklar’da Selin hayvanseverlerle karşı karşıya geldi!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 519. Bölümüyle 24 Mayıs Cuma akşamı izleyicilerle Kanal D ekranında buluştu. Selin, saldırgan bir köpekten çocuğu kurtarmak için silahına sarılıyor ve hayvanseverlerin gazabına uğruyor!

Selin devriye gezerken bir çocuğun köpek tarafından kovalandığını görür. O da hemen peşlerine düşer. Köpek çocuğu yakalamıştır ve onu feci şekilde ısırmaktadır. Selin köpeği uzaklaştırmayı başaramaz ve silahına davranır. Çocuğu kurtarmak için köpeği vurmak zorunda kalır. Yaralanan ve kan kaybeden çocuğu hemen hastaneye götürür.

Bu hamlesiyle çocuğun ölmesini engellemiştir; fakat, güvenlik kamerasına yansıyan olay sosyal medyada infial yaratır. Hayvanserler Selin’i suçlayıcı eylemler yaparlar. Köpek bulunup veterinere getirilir. Kurşun çıkartılır; ama, veterinerin söyledikleri ekibi şaşkın bırakır. Köpek dövüşlerde kullanıldığı için saldırgan tavırlar ve aldığı darbeler yüzünden de yaralar içindedir. Ekip köpek dövüşü yapan sahibine ulaşır…
 
Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)