Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’ın Metin’inden 13 yılın ardından hüzünlü veda! Furkan Göksel’in veda sahnesi!

Arka Sokaklar’ın Metin’inden 13 yılın ardından hüzünlü veda! Furkan Göksel’in veda sahnesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında 14. sezonuna 522. bölümüyle birlikte bu akşam başlayan Arka Sokaklar dizisinde hüzünlü bir veda vardı.

Dizide Hüsnü Çoban’ın oğlu Metin’i canlandıran Furkan Göksel, son sahnesini canlandırdı. Çocukluğunu dizide geçiren, adeta ekran önünde büyüyen Göksel, 13 yıldır dizinin oyuncularından birisiydi.

Eşi ile Almanya’ya taşınma kararı alan Metin, Çoban ailesine veda etti. Furkan Göksel, dizinin 14.sezonu öncesinde veda mesajı paylaşmıştı. Arka Sokaklar’dan ayrılık sahnesi de bu akşam yayınlandı.

İşte Furkan Göksel’in dizideki son sahnesi:

Metin ve Asiye’nin Almanya’ya yerleşmeye kararı Çoban ailesinde şok etkisi yaratıyor.

Arka Sokaklar 13 Eylül Cuma yayınlanan yeni bölümde Metin beklenmedik bir karar alır. Bu karar Çoban ailesinde büyük bir şaşkınlığa yol açar. Metin, Asiye’yle birlikte bundan sonra Almanya’da yaşamaya karar verdiklerini söyler. Asiye’ye Almanya’daki çok önemli bir hastaneden teklif gelir. Metin’in de orada işi hazırdır. Bu durumda gitmek daha mantıklı gelir. İkili bunun kararını alır ve ailelerine açıklar. Metin’in bu kararı herkesi üzer. Ancak yapacak bir şey yoktur.