Ana sayfa TV Programları Hande Soral sonunda ekranda yüzünü gösterecek!

Hande Soral sonunda ekranda yüzünü gösterecek!

tarafından ker_def

Uzun süredir dizilerde rol almayan, televizyon ekranında hayranlarının hasretle beklediği Hande Soral, Fox TV’de yüzünü gösterecek. Soral en son 2019 yılında İlbilge Hatun karakteri ile Diriliş Ertuğrul dizisinde yer almıştı. Türkiye’nin ilk profesyonel köpek eğitimi programı “Dostumun Dünyası”na bu hafta, Hande ve Bedirhan Soral kardeşler, köpekleri Ceku ile konuk oluyor!

“Dostumun Dünyası”nın yeni bölümünde, deneyimli köpek eğitmeni Ali Yeşilırmak, travmatik bir geçmişi olan yavru bir Doberman’ı, diğer köpeklerle sosyalleştirmeye çalışacak. Eğitim başarılı olursa, Hera’nın bir yuvası olacak.

Ali Yeşilırmak, bu bölümde iki eski dostuyla da tekrar buluşuyor. Dişi bir Labrador olan Sunny, evin oğlu Kerem ile doğru iletişimi kurmak için yine Ali’nin desteğine ihtiyaç duyuyor. Üç yaşındaki Border Collie Ceku ise, Soral ailesinin gözbebeği. Ünlü oyuncu Hande Soral’ın köpeği olan Ceku, Ali’nin eski öğrencisi.

Ceku’nun oyun arkadaşı Bedirhan Soral da aralarına katılınca, üçlü “Sürünün Lideri Kim?” iddiasına giriyor. Ceku, acaba aralarında en çok kimin sözünü dinliyor?

Hande Soral sonunda ekranda yüzünü gösterecek! 7

“Dostumun Dünyası”nın her konuğu, Sunny ve Ceku kadar dost canlısı değil. Bu bölümde, Ali’yi zor ve tehlikeli bir görev de bekliyor. Dört yaşındaki Alman çoban köpeği Darko, doğduğundan bu yana hiçbir yabancıyı ne kendine ne evine yaklaştırmış. Yabancılara karşı son derece saldırgan bir tutum sergileyen Darko, ilk kez gördüğü Ali’ye izin verecek mi?

FOX İç Yapımlar’ın deneyimli ekibi tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ilk profesyonel köpek eğitimi programı “Dostumun Dünyası”, 3 Ekim Cumartesi saat 12.15’te, FOX’ta!